Εσπανιόλ: Αμφισβητεί την ισοπαλία με την Μπαρτσελόνα, επειδή έπαιξε ο Λεβαντόφσκι

Η Εσπανιόλ με επιστολή της στην ισπανική Ομοσπονδία αμφισβητεί τη νομιμότητα του αποτελέσματος στο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα (1-1), υποστηρίζοντας ότι δεν έπρεπε να αγωνιστεί ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Εσπανιόλ: Αμφισβητεί την ισοπαλία με την Μπαρτσελόνα, επειδή έπαιξε ο Λεβαντόφσκι

Το ντέρμπι της καταλονίας ανάμεσα στην Εσπανιόλ και την Μπαρτσελόνα που ολοκληρώθηκε στο ισόπαλο 1-1 το περασμένο Σάββατο (31/12) για την 15η αγωνιστική της La Liga θα έχει τελικά και… τρίτο ημίχρονο! Η Εσπανιόλ με επιστολή της στην ισπανική Ομοσπονδία αμφισβητεί τη νομιμότητα του αποτελέσματος, καθώς θεωρεί ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν έπρεπε να αγωνιστεί λόγω τιμωρίας.

Συγκεκριμένα, στον Πολωνό επιθετικό είχε αρχικά επιβληθεί ποινή αποκλεισμού, ωστόσο επιλέχθηκε για να αγωνιστεί στο ντέρμπι λόγω της προληπτικής αναστολής της τιμωρίας που χορηγήθηκε από το Κεντρικό Διοικητικό Δικαστήριο της Μαδρίτης.

Την ίδια στιγμή πάντως, η Εσπανιόλ την ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Πριν από την έναρξη του αγώνα, ο σύλλογος ειδοποίησε καλή τη πίστη τόσο τον διαιτητή του αγώνα, κ. Ματέου Λαόθ, όσο και την ίδια την Ομοσπονδία για την παρουσία στην αντίπαλη ενδεκάδα του ποδοσφαιριστή Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος έπρεπε να εκτίσει ποινή μετά από αποβολή για δύο κίτρινες την προηγούμενη αγωνιστική του εθνικού πρωταθλήματος.

Η Εσπανιόλ θα χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα που έχει στη διάθεσή της για να υπερασπιστεί τα συμφέροντά της και των οπαδών μας, γνωρίζοντας ότι αυτή η κατάφωρη αδικία θέτει σε κίνδυνο την ουσία του ανταγωνισμού μας και ότι η εν λόγω αδικία συνεχίζεται με εμφανείς νομικές ελλείψεις».