Κλοπ: «Οι μεταγραφές δεν είναι σαν τη... monopoly»

Ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος από την απόκτηση του Κόντι Χάκπο και όταν, μετά τη νίκη επί της Λέστερ, ρωτήθηκε για την προοπτική νέων προσθηκών τον Ιανουάριο,  αντέδρασε έντονα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο 23χρονος Ολλανδός επιθετικός θα είναι η μοναδική μεταγραφή στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Κλοπ: «Οι μεταγραφές δεν είναι σαν τη... monopoly»

«Κάθε μεταγραφική περίοδος συζητάμε τα ίδια, σαν να μην παίζουν ρόλο τα χρήματα. Ποτέ δεν είναι έτσι, όμως, ότι μπορείς απλά να ξοδέψεις χρήματα. Δεν θέλω να απογοητεύσω κανέναν, αλλά υπογράψαμε έναν εξαιρετικό παίκτη όπως ο Κόντι Χάκπο και το επόμενο πράγμα που διαβάζεις είναι ποιος θα είναι ο επόμενος;» τόνισε ο Γερμανός τεχνικός και συμπλήρωσε:

«Δεν μπορούμε να παίζουμε monopoly στις μεταγραφές. Ποτέ δεν το κάναμε και δεν το καταλαβαίνω. Φυσικά δεν μπορούμε να ξοδεύουμε μόνο και ποτέ δεν μπορούσαμε. Πάντα τακτοποιούσαμε τις καταστάσεις μας και αυτό είναι ένα μεγάλο κομμάτι της φιλοσοφίας μου, να δουλεύουμε πραγματικά γεμάτοι πίστη και εμπιστοσύνη με τους παίκτες που έχουμε και να μην τους αμφισβητούμε συνεχώς λέγοντάς τους ότι χρειαζόμαστε άλλον παίκτη για εκείνη ή εκείνη τη θέση».