Έβερτον: Ανακάλεσε τον Έλις Σιμς από τον δανεισμό του στην Σάντερλαντ

Η Έβερτον ανακάλεσε τον Έλις Σιμς από τον δανεισμό του στην Σάντερλαντ και θα επιστρέψει στην Έβερτον την 1η Ιανουαρίου.

 

Έβερτον: Ανακάλεσε τον Έλις Σιμς από τον δανεισμό του στην Σάντερλαντ

Ο Έλις Σιμς έχει πετύχει επτά γκολ σε 17 αγώνες στην Championship για την ομάδα της βορειοανατολικής Αγγλίας. Η Έβερτον αποφάσισε τώρα να τον εντάξει στην πρώτη ομάδα της για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ανάλογα με την έγκριση από τους αρμόδιους φορείς, η Έβερτον ελπίζει να έχει τον Σιμς διαθέσιμο για την αναμέτρηση με την Μπράιτον στις 3 Ιανουαρίου.

Την Παρασκευή, ο προπονητής της Έβερτον, Φρανκ Λάμπαρντ, δήλωσε: "Έχουμε τη δυνατότητα να ανακαλέσουμε τον Έλις και το εξετάζουμε αυτό. Θα είναι πρώτα απ' όλα δική μου απόφαση. Υπάρχει μια ισορροπία μεταξύ του τι είναι καλύτερο για τον Έλις και του τι είναι καλύτερο για εμάς και να τον φέρουμε σε θέση να είναι έτοιμος να μπει και να σκοράρει.

Είναι άλλο ζήτημα να σκοράρεις στην Τσάμπιονσιπ και άλλο να σκοράρεις στην Premier League. Όταν κοιτάμε πού βρισκόμαστε - και μιλάω για επιλογές από τον πάγκο για εμάς και επιλογές για να ξεκινήσουμε αν κάποιος δείξει τον εαυτό του - πρέπει να κοιτάξουμε όλα όσα έχουμε στα χέρια μας και ο Έλις είναι ο παίκτης μας".

Ο 21χρονος έχει ήδη αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα της Έβερτον. Έκανε το ντεμπούτο του στην Premier League τον Δεκέμβριο του 2021 απέναντι στην Τσέλσι. Έχει επίσης εκπροσωπήσει την Μπλάκπουλ και τη Χαρτς ως δανεικός από τότε που εντάχθηκε στις ακαδημίες της Έβερτον σε ηλικία 16 ετών.