Λάμπαρντ για Χάαλαντ: «Προσπάθησα να τον πάρω στην Τσέλσι, αλλά δεν έγινε»

Ο Φρανκ Λάμπαρντ αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Έβερτον με τη Μάντσεστερ Σίτι ότι είχε επιχειρήσει ως προπονητής της Τσέλσι να αποκτήσει τον Έρλινγκ Χάαλαντ, χωρίς να προχωρήσει το θέμα.

Λάμπαρντ για Χάαλαντ: «Προσπάθησα να τον πάρω στην Τσέλσι, αλλά δεν έγινε»

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής της φετινής Premier League, δικαιώνοντας απόλυτα την επιλογή της Μάντσεστερ Σίτι να τον αποκτήσει.

Ωστόσο, δεν ήταν η μόνη αγγλική ομάδα που ήθελε να τον κάνει δικό της. Και η Τσέλσι, όταν ο Φρανκ Λάμπαρντ βρισκόταν στον πάγκο της, είχε επιχειρήσει να τον κάνει δικό της, χωρίς επιτυχία.

Ο νυν τεχνικός της Έβερτον το αποκάλυψε μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι.


«Ο Χαάλαντ είναι ένας καταπληκτικός παίκτης και αυτοί οι απόλυτοι παίκτες κορυφαίου επιπέδου μπορούν να κάνουν αυτό που κάνει κι αυτός σε ένα πρωτάθλημα επίσης κορυφαίου επιπέδου. Εγώ τον συνάντησα σε ένα παιχνίδι προετοιμασίας όταν έπαιζε για τη Ζάλτσμπουργκ. Προσπάθησα να τον πάρω στην Τσέλσι, αλλά δεν έγινε.

Φάνηκε ξεκάθαρα στην προετοιμασία μας πριν από τον αγώνα τι ήταν αυτό το αγόρι. Το παιχνίδι μαζί του είναι τίμιο. Θα τον αντιμετωπίσουμε, σέβομαι αυτούς που βρίσκονται στην κορυφή. Παρακολούθησα τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τον Κιλιάν Εμπαπέ και τον Λιονέλ Μέσι, και ο Χάαλαντ έχει μπει σε αυτή την κατηγορία από πολύ νεαρή ηλικία».