Ο Τέρι άφησε «μπουκάλα» (και) τη Σπαρτάκ! (pic)

Με προσωπική του δήλωση στο Instagram ο πολύπειρος στόπερ ανακοίνωσε ότι απορρίπτει την πρόταση της ρωσικής ομάδας, με την οποία φερόταν να έχει συμφωνήσει προ λίγων ημερών.

Ο Τέρι άφησε «μπουκάλα» (και) τη Σπαρτάκ! (pic)

Σε... σίριαλ έχει εξελιχθεί η επόμενη ποδοσφαιρική «στέγη» του Τζον Τέρι. Μετά την έντονη φημολογία περί ένταξής του στο έμψυχο δυναμικό της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, προ λίγων ημερών ο πολύπειρος μπακ φερόταν να έχει συμφωνήσει σε όλα με τη Σπαρτάκ Μόσχας, σε βαθμό που πλέον απέμεναν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Όπως φαίνεται, όμως, η ρωσική ομάδα λογάριαζε χωρίς τον... Τέρι. Με προσωπική του δήλωση μέσω Instagram, ο Άγγλος στόπερ γνωστοποίησε στους Ρώσους ότι απορρίπτει την πρότασή τους, μια απόφαση στην οποία κατέληξε ύστερα από πολλή σκέψη!

Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανάρτησης του Τέρι:

«Έπειτα από μεγάλη σκέψη, έχω αποφασίσει να απορρίψω την πρόταση από τη Σπάρτακ Μόσχας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Σπάρτακ και να ευχηθώ σε αυτούς και στους οπαδούς τα καλύτερα για το υπόλοιπο της σεζόν.

Είναι μια ομάδα με φιλοδοξίες και εντυπωσιάστηκα με τον επαγγελματισμό της. Αλλά, αφού σκέφτηκα αυτή τη μετακίνηση με την οικογένειά μου, αποφασίσαμε ότι αυτή δεν είναι η σωστή κίνηση για μας αυτή τη στιγμή. Καλή τύχη, Σπάρτακ».

Δείτε την ανάρτηση του πρώην άσου της Τσέλσι και της Άστον Βίλα: