Στη Σπόρτινγκ υπό προϋποθέσεις ο Τζον Τέρι

Ο πολύπειρος Άγγλος αμυντικός είναι πολύ κοντά στην ομάδα της Λισαβόνας, εφόσον ο Πέδρο Μαδέιρα Ροντρίγκες εκλεγεί πρόεδρος του πορτογαλικού συλλόγου. Φήμες για «σφήνα» της Άστον Βίλα προκειμένου να τον αποκτήσει εκ νέου!

Στη Σπόρτινγκ υπό προϋποθέσεις ο Τζον Τέρι

Το πρώτο του εγχείρημα να αγωνιστεί μακριά από το νησί είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει ο Τζον Τέρι. Σύμφωνα με δημοσίευμα του έγκυρου Goal.com, ο πολύπειρος αμυντικός έχει συμφωνήσει με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και θα ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό της, υπό μία προϋπόθεση.

Ποια είναι αυτή; Η εκλογή του Πέδρο Μαδέιρα Ροντρίγκες στην προεδρία του συλλόγου, στις εκλογές που θα γίνουν το προσεχές Σάββατο! Ο Ροντρίγκες είναι ο ένας από τους έξι υποψηφίους για τον προεδρικό θώκο της Σπόρτινγκ και σύμφωνα με τον ίδιο, εφόσον εκλεγεί, θα φέρει στη Λισαβόνα τον Τζον Τέρι.

Αυτό που περιπλέκει τα πράγματα είναι η έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε τα τελευταία 24ωρα περί «ρελάνς» της Άστον Βίλα για τον 37χρονο αμυντικό. Ο Τέρι αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στους «χωριάτες» και εσχάτως κυκλοφορούν σενάρια περί προσπάθειας της Βίλα για επανένταξη του παίκτη στο ρόστερ.