Χάαλαντ: «Χαρούμενος για τα 20 γκολ στην Premier League, ανυπομονώ για πολλά περισσότερα»

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έφτασε τα 20 γκολ στην Premier League, γρηγορότερα από οποιονδήποτε άλλο στην ιστορία, και θέλησε με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να δώσει υπόσχεση για ανάλογη συνέχεια

Χάαλαντ: «Χαρούμενος για τα 20 γκολ στην Premier League, ανυπομονώ για πολλά περισσότερα»

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ διανύει μακράν την καλύτερη σεζόν στην καριέρα του, καταφέρνοντας να ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες και των πιο αισιόδοξων φιλάθλων της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο ασταμάτητος ρυθμός σκοραρίσματος του 22χρονου Νορβηγού συνεχίστηκε και στην αναμέτρηση κόντρα στην Λιντς, όπου βρήκε δίχτυα δύο φορές, φτάνοντας συνολικά τα 20 γκολ στην Premier League σε μόλις 14 αναμετρήσεις και σπάζοντας το ρεκόρ που κατείχε ο Κέβιν Φίλιπς -είχε πετύχει 20 γκολ σε 21 παιχνίδια-.

Με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Χάαλαντ δήλωσε χαρούμενος για το κατόρθωμά του και υποσχέθηκε ακόμα περισσότερα γκολ. «Πολύ χαρούμενος που πέτυχα αυτό το επίτευγμα, εκεί όπου ξεκίνησαν όλα για μένα. 20 γκολ στην Premier League και ανυπομονώ για πολλά περισσότερα!», έγραψε συγκεκριμένα ως στο βίντεο που δημοσίευσε.