Λιντς – Μάντσεστερ Σίτι 1-3: Οι «πολίτες» ξανά στο -5 από την Άρσεναλ

Η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε 3-1 τη Λιντς στο «Έλαντ Ρόουντ» και μείωσε στους πέντε πόντους τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Άρσεναλ. Τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής της Premier League και η βαθμολογία.

Λιντς – Μάντσεστερ Σίτι 1-3: Οι «πολίτες» ξανά στο -5 από την Άρσεναλ

Στους πέντε πόντους μείωσε εκ νέου η Μάντσεστερ Σίτι την διαφορά της από την Άρσεναλ και συνεχίζει το «κυνηγητό» με τους «κανονιέρηδες» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Οι πρωταθλητές κέρδισαν 3-1 τη Λιντς στο «Έλαντ Ρόουντ» για την 17η αγωνιστική και αναπτέρωσαν το ηθικό τους ενόψει της συνέχειας.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Μεσλιέρ, που με τις εξαιρετικές του επεμβάσεις κρατούσε πεισματικά ανέπαφη την εστία του. Στις καθυστερήσεις ωστόσο του πρώτου μέρους ωστόσο, κατάφερε τελικά να βρει δίχτυα στο δυτικό Γιορκσάιρ, με τον Ρόντρι να γράφει το 0-1.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (51’) ήρθε το 0-2 των «πολιτών» με τον Χάαλαντ, ενώ ο ίδιος παίκτης πέτυχε στο 64’ και το 0-3, πριν μειώσουν σε 1-3 οι γηπεδούχοι με τον Κοχ (73’).

Τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ: Μπρέντφορντ – Τότεναμ 2-2, Κρίσταλ Πάλας – Φούλαμ 0-3, Έβερτον – Γουλβς 1-2, Λέστερ – Νιουκάστλ 0-3, Σαουθάμπτον – Μπράιτον 1-3, Άστον Βίλα – Λίβερπουλ 1-3, Άρσεναλ – Γουέστ Χαμ 3-1

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ: Τσέλσι – Μπόρνμουθ 2-0, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νότιγχαμ Φόρεστ 3-0

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ
Λιντς – Μάντσεστερ Σίτι 1-3

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ