Έντρικ: «Είδωλο μου ο Ρονάλντο, για αυτό επέλεξα την Ρεάλ»

Ο 16χρονος Έντρικ λίγες εβδομάδες αφού υπέγραψε με την Ρεάλ Μαδρίτης, αποκάλυψε ότι οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Βινίσιους έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην απόφασή του.

Έντρικ: «Είδωλο μου ο Ρονάλντο, για αυτό επέλεξα την Ρεάλ»

Ο 16χρονος Έντρικ θεωρείται το next big thing του Βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο και από τις μεγάλες ομάδες της ευρώπης.

Έπειτα από μήνες διαπραγματεύσεων με πολλά "μεγαθήρια", η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να πείσει τον Βραζιλιάνο να υπογράψει στους μερένχες και να ενσωματωθεί στην ομάδα τον Ιούλιο του 2024, όταν και θα έχει ενηλικιωθεί.

Ο νεαρός έδωσε πρόσφατα το παρόν σε φιλανθρωπικό αγώνα που διοργάνωσε ο Ζίκο στο Μαρακανά και με το τέλος της αναμέτρησης μίλησε για πρώτη φορά για τη Ρεάλ, καθώς και για τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στη Μαδρίτη. Ένας απ' αυτούς μάλιστα, ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Η Ρεάλ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και ο Βινίσιους μού είχε στείλει μηνύματα και μου έδωσε περισσότερες ελπίδες. Επίσης ο Κριστιάνο, που είναι το είδωλό μου, έπαιξε στη Ρεάλ.

Γι' αυτό επέλεξα τη Ρεάλ και νομίζω ότι είναι η σωστή επιλογή. Ο Θεός ήταν πάντα μαζί μου και μου είπε ότι αυτός ήταν ο καλύτερος δρόμος», δήλωσε ο παίκτης της Παλμέιρας.