Ο Κλοπ αποθέωσε τον Χάκπο

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Λίβερπουλ, τον Κόντι Χάκπο τονίζοντας πως με την ποιότητα του θα βοηθήσει πολύ.

Ο Κλοπ αποθέωσε τον Χάκπο

Ο Κόντι Χάκπο είναι ένας από τους ποδοσφαιριστής που έλαμψε με την παρουσία του στα γήπεδα του Κατάρ. Από τον Ιανουάριο θα αγωνίζεται με τη φανέλα της Λίβερπουλ, η οποία έκανε το «μπαμ» της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Για το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Reds μίλησε ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος τόνισε πως ο Ολλανδός άσος έχει την ποιότητα για να προσφέρει στην επίθεση της ομάδας, ενώ μίλησε και για το πότε θα κάνει το ντεμπούτο του.

«Είναι πολύ νεαρός και ήταν σε φόρμα τόσο με την Αϊντχόφεν όσο και με την εθνική Ολλανδίας. Η θέση που πιθανότατα να προτιμάει να παίζει είναι στα αριστερά σε διάταξη 4-3-3», είπε χαρακτηριστικά ο Κλοπ και συνέχισε:

«Ίσως να υπάρχει κάποια ελπίδα με την Μπρέντφορντ αλλά ρεαλιστικά δεν υπάρχουν πιθανότητες αφού οι τράπεζες εχουν αργία την Δευτέρα και θα πρέπει να υπογραφτούν κάποια χαρτιά. Πιθανότα με την Γουλβς (7 Ιανουαρίου) θα είναι στη διάθεσή μας».