Ρις Τζέιμς: «Το 2022 η δυσκολότερη χρονιά μου, έχω επηρεαστεί πνευματικά»

Ο Ρις Τζέιμς με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την στήριξη στο πρόσωπο του, ενώ χαρακτήρησε το 2022 ως την πιο δύσκολη χρονιά στην ζωή του.

Ρις Τζέιμς: «Το 2022 η δυσκολότερη χρονιά μου, έχω επηρεαστεί πνευματικά»

Σε μεγάλο άτυχο της φετινή σεζόν εξελίσσεται ο Ρις Τζέιμς, ο οποίος αρχικά τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο και δεν κατάφερε να ταξιδέψει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ με την εθνική Αγγλίας, ενώ με το που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, στο χθεσινό παιχνίδι της Τσέλσι με την Μπόρνμουθ, ξανατραυματίστηκε.

Ο ίδιος, μέσω μιας ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χαρακτήρισε το 2022 ως τη δυσκολότερη χρονιά της ζωής του, τόνισε πως οι συνεχόμενοι τραυματισμοί τον έχουν επηρεάσει ψυχολογικά, ενώ ευχαρίστησε όσους τον στηρίζουν.

Η ανάρτησή του Τζέιμς:

«Το 2022 ήταν η δυσκολότερη χρονιά μου μέχρι σήμερα. Εγώ ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξή σας αυτή τη χρονιά, τίποτα απ' αυτά δεν έχει περάσει απαρατήρητο. Είναι φυσικό να με έχει επηρεάσει πνευματικά, αλλά η ζωή είναι για να αντιμετωπίζεις τα προβλήματα που σου προκύπτουν κι αυτό προσπαθώ κι εγώ να κάνω. Ελπίζω το τέλος του χρόνου να σας βρει γεμάτους ειρήνη, χαρά και ευτυχία. Σας αγαπώ όλους, θα τα πούμε το νέο έτος».