Τσέλσι: Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Μπαντιασίλ της Μονακό

Η Τσέλσι βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Μπενουά Μπαντιασίλ από την Μονακό, με το deal να ανέρχεται στα 40 εκατομμύρια ευρώ.

Τσέλσι: Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Μπαντιασίλ της Μονακό

Μετά την περίπτωση του Ντατρό Φοφανά -απομένει να ανακοινωθεί από την Τσέλσι- οι μπλε του Λονδίνου είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση και της δεύτερης μεταγραφής τους, ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Η Τσέλσι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον 21χρονο στόπερ της Μονακό, Μπενουά Μπαντιασίλ, σύμφωνα με δημοσίευμα του Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το deal θα αγγίζει τα 40 εκατομμύρια ευρώ.

Από την πλευρά του, o 21χρονος αμυντικός φαίνεται να έχει ήδη δώσει τα χέρια με τους Λονδρέζους για πολυετές συμβόλαιο και πλέον ετοιμάζει, βαλίτσες για τη μετακόμισή του στην Αγγλία, μέσα στον Γενάρη.

Το μόνο που απομένει είναι να ολοκληρωθεί η συμφωνία και με τη Μονακό, με τους ιθύνοντες της Τσέλσι να αισιοδοξούν πως η μεταγραφή θα επικυρωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

O 21χρονος Γάλλος μετρά φέτος 16 εμφανίσεις και 2 γκολ με τους Μονεγάσκους σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει ήδη κάνει το ντεμπούτο του στην εθνική Γαλλίας, όπου έχει σημειώσει δύο συμμετοχές.