Τότεναμ: Χωρίς τους… Μουντιαλικούς κόντρα στην Μπρέντφορντ

Ο προπονητής της Τότεναμ, Αντόνιο Κόντε, ξεκαθάρισε ότι δεν θα συμπεριλάβει στα πλάνα του για το παιχνίδι πρωταθλήματος με την Μπρέντφορντ (26/12) τους παίκτες που πήραν μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Τότεναμ: Χωρίς τους… Μουντιαλικούς κόντρα στην Μπρέντφορντ

Η Τότεναμ συνεχίζει την προετοιμασία της για την επανέναρξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου στην Premier League και αύριο (26/12) φιλοξενείται από την Μπρέντφορντ στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Premier League.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής των «σπιρουνιών», Αντόνιο Κόντε, ξεκαθάρισε ότι για τον συγκεκριμένο αγώνα δεν υπολογίζει τους παίκτες που πήραν μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αφού δεν βρίσκονται ακόμα στην κατάλληλη φυσική κατάσταση.

«Δεν είμαι χαρούμενος αν και θα έπρεπε να ήμουν επειδή είχαμε 12 παίκτες στο Κατάρ και αυτό δείχνει πως είμαστε στη σωστή κατεύθυνση για να κερδίσουμε κάτι. Η κατάσταση όμως είναι δύσκολη αφού αυτοί οι παίκτες δεν είναι στο τοπ όσον αφορά στη φυσική κατάσταση», επεσήμανε ο Ιταλός τεχνικός και πρόσθεσε κλείνοντας:

«Οι παίκτες που ήταν μαζί μου δούλεψαν για τέσσερις εβδομάδες και τώρα είναι σε άριστη κατάσταση και είμαι σίγουρος πως θα τα πάνε καλύτερα από όσους είχαν υποχρεώσεις στο Κατάρ».