Ο Ρονάλντο αποθέωσε τον Εμπαπέ

Ο θρυλικός Βραζιλιάνος επιθετικός, Ρονάλντο αποθέωσε τον Γάλλο σούπερ σταρ Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο Ρονάλντο αποθέωσε τον Εμπαπέ

Ο Ρονάλντο έπλεξε το εγκώμιο του Κιλιάν Εμπαπέ. Ο θρυλικός Βραζιλιάνος επιθετικός σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Μέσο της χώρας του αποθέωσε τον Γάλλο άσο.

Τον αποθέωσε για την παρουσία του στα γήπεδο του Κατάρ με την εθνική ομάδα της Γαλλίας και επισήμανε πως του θυμίζει τον εαυτό του.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Ρονάλντο:

«Ο ποδοσφαιριστής που με εντυπωσίασε περισσότερο στο Μουντιάλ του Κατάρ ήταν ο Κιλιάν Εμπαπέ. Έκανε το τέλειο τουρνουά, από το πρώτο παιχνίδι μέχρι και το τελευταίο. Ακόμα και όταν δεν σκόραρε, όπως στον προημιτελικό με την Αγγλία ή το Μαρόκο, έπαιζε πολύ καλά και ήταν καθοριστικός για την ομάδα του, μοιράζοντας ασίστ. Στον τελικό ήταν φανταστικός, σκοράροντας τέσσερα γκολ, μαζί με το πέναλτι στο τέλος. Τεχνικά είναι άψογος και σχεδόν ασταμάτητος. Θα έπρεπε να αναδειχθεί κορυφαίος ποδοσφαιριστής του Μουντιάλ, το άξιζε.

Σε αυτό το Μουντιάλ αγωνίστηκαν πολλοί γρήγοροι επιθετικοί, αλλά ο Εμπαπέ είναι μακράν ο γρηγορότερος όλων. Όταν τον βλέπω να παίζει, μου θυμίζει εμένα στα καλύτερά ποδοσφαιρικά μου χρόνια. Γνωρίζει πώς να εκμεταλλεύεται τέλεια τον παραμικρό χώρο που του δίνεται, πώς να είναι απρόβλεπτος με ή χωρίς την μπάλα στα πόδια του και πώς να βγαίνει νικητής στο ένας εναντίον ενός. Είναι εντυπωσιακός!».