Λαπόρτα: «Καλύτερος στα χρονικά ο Μέσι θα θέλαμε να τον έχουμε πάλι στην Μπαρτσελόνα κάποια στιγμή!»

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα αναφέρθηκε στον θρίαμβο του Λιονέλ Μέσι με την Αργεντινή στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ λέγοντας ότι για όλους στον σύλλογο είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών και ότι θα ήθελαν να τον δουν κάποια στιγμή να επιστρέφει!

Λαπόρτα: «Καλύτερος στα χρονικά ο Μέσι θα θέλαμε να τον έχουμε πάλι στην Μπαρτσελόνα κάποια στιγμή!»

Με ολιγοήμερη καθυστέρηση, σε σχέση με τον υπόλοιπο... πλανήτη, ο Ζοάν Λαπόρτα αποθέωσε τον Λιονέλ Μέσι, για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ λέγοντας αυτό που ολοένα και περισσότεροι, απενοχοποιημένα πια, διατυπώνουν ευθαρσώς: ότι δηλαδή ο 35χρονος Αργεντινός είναι ο κορυφαίος που έπαιξε το άθλημα στα χρονικά.

«Για μας είναι ο καλύτερος όλων των εποχών. Τον είχαμε εδώ και έγινε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής εδώ. Είμαι πεπεισμένος πως εκείνος, στην καρδιά του, είναι μπλαουγκράνα. Είναι σημείο αναφοράς των φιλάθλων μας και θα είναι πάντα δεμένος με την Μπάρτσα. Θα μας άρεσε πολύ να επιστρέψει, αλλά θα δούμε τι θα γίνει», τόνισε ο πρόεδρος του Καταλανικού συλλόγου (που επί των ημερών του ο Μέσι αποχώρησε από την Μπάρτσα μετά από 21 χρόνια παραμονής...) στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, ενώ πρόσθεσε: «Είναι προφανές ότι θα ήθελα να επιστρέψει μία ημέρα. Θα μου άρεσε αλλά δεν μπορούμε να δημιουργούμε τέτοιες προσδοκίες. Είναι παίκτης της Παρί και έχει συμβόλαιο μαζί τους. Κατέκτησε το Μουντιάλ και είμαστε πολύ χαρούμενο για αυτόν. Οι μηχανισμοί στήριξης ενεργοποιήθηκαν για να σώσουμε το σύλλογο που ήταν σε μία δύσκολη κατάσταση, τώρα η ισπανική λίγκα έχει θέσει όρια.

Σε περίπτωση που ενεργοποιήσουμε εκ νέου κάποιο μηχανισμό στήριξης, δεν θα το κάνουμε για να πάρουμε κάποιον παίκτη».