Τότεναμ: Υποβάλλεται σε εξετάσεις ο Ριτσάρλισον

Ο Αντόνιο Κόντε επιβεβαίωσε ότι ο επιθετικός της Τότεναμ, Ριτσάρλισον, θα υποβληθεί σε εξέταση στον προσαγωγό του για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού που υπέστη κατά την διάρκεια των διεθνών υποχρεώσεών του με την Βραζιλία στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Τότεναμ: Υποβάλλεται σε εξετάσεις ο Ριτσάρλισον

Ο Ριτσάρλισον της Τότεναμ είχε ένα σχετικά επιτυχημένο τουρνουά σε ατομικό επίπεδο, σκοράροντας τρία γκολ στο Παγκόσμιο Κύπελλο για την «σελεσάο». Αλλά αντικαταστάθηκε κατά την διάρκεια της ήττας της Βραζιλίας από την Κροατία στα προημιτελικά, αφού τραυματίστηκε στο 83ο λεπτό του αγώνα.

Ο 25χρονος κυνηγός επέστρεψε πλέον στα "σπιρούνια" και ο προπονητής του, Αντόνιο Κόντε, υποστήριξε ότι θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός τεχνικός μιλώντας στο Spurs Play δήλωσε πως: "Ο Ρίτσι (Ριτσάρλισον), θα κάνει μαγνητική τομογραφία για να μάθουμε την σοβαρότητα του τραυματισμού.

Μετά από αυτό θα δούμε ξεκάθαρα τον χρόνο που χρειάζεται για να αναρρώσει".

Ο Ριτσάρλισον ήταν ένας από τους πιο εντυπωσιακούς παίκτες της Τότεναμ κατά την διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.Σημείωσε ένα αξιομνημόνευτο ψαλιδάκι στον αγώνα της Βραζιλίας με την Σερβία στη φάση των ομίλων, το οποίο έχει προταθεί και για το γκολ του τουρνουά.

Σε επίπεδο συλλόγου, ο Ριτσάρλισον έχει πετύχει δύο γκολ σε 15 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις για την Τότεναμ την φετινή σεζόν. Η ομάδα του Λονδίνου αντιμετωπίζει την Μπρέντφορντ όταν η Premier League θα συνεχιστεί στις 26 Δεκεμβρίου.