Η Μπάγερν θα κινηθεί για τερματοφύλακα

Η διοίκηση της Μπάγερν το αποφάσισε τον Ιανουάριο θα κινηθεί για αντικαταστάτη του βασικού της τερματοφύλακα Μανουέλ Νόϊερ, ο οποίος θα χάσει όλη την υπόλοιπη σεζόν μετά από ένα ατύχημα στο σκι που τον ανάγκασε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο πόδι. 

Η Μπάγερν θα κινηθεί για τερματοφύλακα

Αρχικά, ο γερμανικός σύλλογος φαινόταν προσανατολισμένος να επικεντρωθεί στον Σβεν Ούλραϊχ, τον 34χρονο αναπληρωματικό που βρίσκεται στην ομάδα της Βαυαρίας από το 2015 αλλά στη συνέχεια φαίνεται να άλλαξαν τα δεδομένα. Στοχεύοντας στην κατάκτηση του «τρεμπλ», αποφάσισε να ψάξει στη μεταγραφική αγορά.

Να σημειωθεί ότι η Μπάγερν από το 2020 απέκτησε τον Αλεξάντερ Νίμπελ που αυτή τη στιγμή είναι δανεικός στη Μονακό. Η πιο προφανής λύση θα ήταν να τον φέρει πίσω στο Μόναχο 6 μήνες νωρίτερα, αλλά ο σύλλογος του Πριγκιπάτου είναι αρνητικός.

Στο προσκήνιο είναι ο 36χρονος Κοσταρικανός Κέιλορ Νάβας, που βρίσκεται στη... σκιά του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα στην Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά και ο τερματοφύλακας της εθνικής Ελβετίας και της Γκλάντμπαχ, Γιαν Ζόμερ, που είναι δύο χρόνια νεότερος (34) από τον Νάβας, γνωρίζει και τη γλώσσα και το γερμανικό πρωτάθλημα. Το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της σεζόν.

Γερμανικά ΜΜΕ είχαν αναφέρει επίσης ότι ο διευθύνων σύμβουλος της Μπάγερν, Όλιβερ Καν, εθεάθη αρκετές φορές στους αγώνες της Κροατίας στο Μουντιάλ του Κατάρ, προκειμένου να παρακολουθήσει τον Ντόμινικ Λιβάκοβιτς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ