Γουέστ Χαμ: Ετοιμάζει πρόταση δανεισμού για τον Γουάν-Μπισάκα

Η Γουέστ Χαμ είναι έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον δανεισμό του Άαρον Γουάν-Μπισάκα, σύμφωνα με την Daily Mail.

Γουέστ Χαμ: Ετοιμάζει πρόταση δανεισμού για τον Γουάν-Μπισάκα

Στο στόχαστρο της Γουέστ Χαμ βρίσκεται ο δεξιός οπισθοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άαρον Γουάν - Μπισάκα σύμφωνα με την «Daily mail».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα τα «σφυριά» βρίσκονται εδώ και καιρό σε αναζήτηση δεξιού μπακ καθώς τόσο ο Βλάντιμιρ Τσουφάλ όσο και ο Μπεν Τζόνσον δεν έχουν φανεί αντάξιοι των προσδοκιών τη φετινή σεζόν με τον προπονητή της ομάδας, Ντέιβιντ Μόγες, επιθυμεί την άμεση ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ο 25χρονος παίκτης των «κόκκινων διαβόλων» δεν έχει καταγράψει τον αναμενόμενο χρόνο συμμετοχών φέτος, αφού ο Ντιόγκο Νταλότ είναι αυτός οποίος εμπιστεύεται ο Έρικ Τεν Χάαγκ.

Με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Γουάν - Μπισάκα, έχει καταγράψει από το 2019 συνολικά 127 συμμετοχές βρίσκοντας δίχτυα 2 φορές, ωστόσο φέτος έχει αγωνιστεί μόλις σε ένα ματς, στις 22 Αυγούστου στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Premier League κόντρα στη Λίβερπουλ.