«Έμπνευση και πρότυπο ο Μιχάιλοβιτς» κατά τον Σέρβο Πρόεδρο Βούτσιτς!

Ο Πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς αναφερόμενος στον θάνατο του Σίνισα Μιχάιλοβιτς τόνισε ότι «θα παραμείνει έμπνευση και πρότυπο για γενιές νεαρών παικτών»

«Έμπνευση και πρότυπο ο Μιχάιλοβιτς» κατά τον Σέρβο Πρόεδρο Βούτσιτς!

Συγκλόνισε την Σερβική κοινωνία ο θάνατος του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς κι όχι μόνο την ποδοσφαιρική «οικογένεια» της Βαλκανικής χώρας.

Απόδειξη ότι ο Πρόεδρος της Σερβίας, Αλεκσάνταρ Βούτσιτς, αποχαιρέτισε τον εκλιπόντα συμπατριώτη του με μία συγκινητική και μακροσκελή ανάρτησή του στο Instagram εξαίροντας το παράδειγμα που έδινε ο εκλιπών, όχι μόνο στους ποδοσφαιριστές κι αθλητές της χώρας, αλλά γενικότερα στους πολίτες, με την μάχη του κατά της λευχαιμίας.

«Είμαι απίστευτα συγκινημένος από την είδηση του θανάτου του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, ενός θρύλου του ποδοσφαίρου μας και του ευρωπαϊκού και ενός πατριώτη που αγάπησε την Σερβία με όλο του το είναι.

Ο τρόπος που αντιλαμβανόταν και έπαιζε ποδόσφαιρο, μέσα στο οποίο πέρασε όλη τη ζωή του ως παίκτης και προπονητής, θα μείνει στη μνήμη όλων για το μοναδικό ταλέντο και χαρακτήρα του.

Το σημάδι του Μίχα στον αθλητισμό χρωματίστηκε από το πάθος που άφησε στο χορτάρι όπως και τα συναισθήματά που δεν τα έκρυβε ούτε όταν νικούσε ούτε όταν έχανε

Οδήγησε τον Ερυθρό Αστέρα στην κορυφή του κόσμου, σημαδεύοντας την ομορφότερη ιστορία αυτής της ομάδας και του σερβικού ποδοσφαίρου.

Λίγες λέξεις θα μπορούσαν να περιγράψουν την αριστοτεχνική του ικανότητα στο γήπεδο και όλοι θα τον θυμόμαστε. Πάντα αφιέρωσε αγάπη στην ομάδα, την οικογένεια και τη χώρα του, περήφανα και ειλικρινά.

Αντιμετώπισε τη φοβερή αρρώστια με μαχητικότητα και μετωπικά, με πνεύμα άθραυστο, σαν αυτό που είχε στο γήπεδο. Ήταν ένας κορυφαίος αθλητής που τον σέβονταν οι συμπαίκτες και οι αντίπαλοι και το στιλ παιχνιδιού του Μίχα θα παραμείνει διαρκής έμπνευση και πρότυπο για γενιές νεαρών ποδοσφαιριστών.

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους φίλους και τους θαυμαστές του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς. Αναπαύσου εν ειρήνη», έγραψε για τον Μιχαΐλοβιτς ο Νο 1 πολίτης της Σερβίας.