Μίλαν-Λίβερπουλ 1-4: Φιλική νίκη με «λάμψη» Νούνιες

Η Λίβερπουλ νίκησε με 4-1 την Μίλαν σε φιλική αναμέτρηση στο Ντουμπάϊ με τον Ντάργουιν Νούνιες να σκοράρει δύο φορές στα 30 λεπτά που αγωνίστηκε. 

Μίλαν-Λίβερπουλ 1-4: Φιλική νίκη με «λάμψη» Νούνιες

Η Λίβερπουλ επικράτησε με 4-1 της Μίλαν σε φιλική αναμέτρηση στο Ντουμπάι, στην τελευταία της «πρόβα» πριν την επανέναρξη των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων με το ματς απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι (22/12).

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Ντάργουιν Νούνιες, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ στο μισάωρο που αγωνίστηκε (82', 88'). Το σκορ για τους κυπελλούχους Αγγλίας είχε ανοίξει στο 5' ο Σαλάχ και ο Τιάγκο είχε κάνει το 2-1 στο 41'. Οι πρωταθλητές Ιταλίας είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με τον Σαλεμάκερς στο 29'.

Ο Κώστας Τσιμίκας πέρασε στην θέση του Ρόμπερτσον στο 59' και έχασε πέναλτι στην διαδικασία που ακολούθησε μετά τον αγώνα. Για την ιστορία, η Μίλαν νίκησε στα πέναλτι με 4-3 με τους Μπενασέρ, Μπακαγιόκο, Ελ Χιλάλι, Καλούλου να ευστοχούν και τον Αντλί να αστοχεί. Για την Λίβερπουλ αστόχησε εκτός από τον Έλληνα φουλ-μπακ και ο Κεϊτά ενώ δίχτυα βρήκαν οι Καρβάλιο, Κλαρκ και Νούνιες.

Η Μίλαν έχει μπροστά της ένα φιλικό με την Αϊντχόφεν (30/12) προτού επιστρέψει στην δράση για την Serie A στις 4 Ιανουαρίου απέναντι στην Σαλερνιτάνα. Όπως προαναφέραμε, η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει την Πέμπτη (22/12) εκτός έδρας την Μάντσεστερ Σίτι για το League Cup.