Σιμεόνε: «Χωρίς τον Ρονάλντο είμαστε στο επίπεδο της Ρεάλ»

Ο προπονητής της Ατλέτικο δήλωσε ότι χωρίς τον Πορτογάλο στις τάξεις της Ρεάλ μειώθηκε δραματικά η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. 

Σιμεόνε: «Χωρίς τον Ρονάλντο είμαστε στο επίπεδο της Ρεάλ»

Ο Ντιέγκο Σιμέονε μίλησε στο ραδιοφωνικό πρόγραμμα El Partidazo Cope. Ο 48χρονος τεχνικός αναφέρθηκε στη διαφορά δυναμικότητας της Ατλέτικο και της Ρεάλ Μαδρίτης, καταλήγοντας ότι με την αποχώρηση του Ρονάλντο από τους «μερένχες» η ψαλίδα ανάμεσα στις δύο ομάδες της Μαδρίτη έκλεισε σημαντικά.

«Με την αναχώρηση του Ρονάλντο είμαστε πολύ πιο κοντά στην ποιότητα της Ρεάλ Μαδρίτης. Βλέπω την Ατλέτικο πάντα κοντά στην επιτυχία. Είμαστε υποψήφιοι για τον ισπανικό τίτλο, όσο η Μπαρτσελόνα Βαρκελώνη και η Ρεάλ σκοντάφτουν. Ξεκινήσαμε από την τρίτη θέση για να προσπαθήσουμε να τερματίσουμε πρώτοι», δήλωσε ο τεχνικός της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ακόμα, ο Αργεντινός προπονητής αναφέρθηκε φανερά ενοχλημένος από τις απουσίες των Όμπλακ και Γκριεζμάν στις υποψηφιότητες για τον καλύτερο τερματοφύλακα και τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο αντίστοιχα.

«Ο Όμπλακ είναι από τους τρεις πρώτους στον κόσμο. Το να μην είναι ένας από τους υποψηφίους δίνει μόνο λιγότερη αξιοπιστία στο βραβείο. Ο κόσμος μιλάει για τον Όμπλακ ως τον καλύτερο. Η κατάσταση του Γκριεζμάν, επίσης, δεν έχει καμία εξήγηση. Κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο, το Ευρωπαϊκό Super Cup, το Europa League, ήταν ο καλύτερος παίκτης στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αυτή τη σεζόν, ήταν αναμφισβήτητα ο καλύτερος στον κόσμο. Λυπάμαι και είμαι απογοητευμένος γιατί τα παιδιά είχαν μια υπέροχη σεζόν», πρόσθεσε.