Καν, Ρουμενίγκε, Ζάμερ και Φέλερ στο πλευρό του Φλικ για να βγει η Γερμανία από το τέλμα!

Η Π.Ο της Γερμανίας συστήνει μια επιτροπή παλαιμάχων που απαρτίζουν οι Καν, Ρουμενίγκε, Ζάμερ και Φέλερ, η οποία θα συνεργάζεται με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Χάνσι Φλικ για τα θέματα της Εθνικής ομάδας

Καν, Ρουμενίγκε, Ζάμερ και Φέλερ  στο πλευρό του Φλικ για να βγει η Γερμανία από το τέλμα!

Στην αναζήτηση της «απάντησης» στο πρωτοφανές γεγονός στα χρονικά του ποδοσφαίρου της χώρας η Εθνική ομάδα να αποκλειστεί, για δύο διαδοχικές διοργανώσεις, από την φάση των ομίλων του Μουντιάλ είναι η Γερμανική Π.Ο.

Κι έτσι κατέληξε στη λύση κορυφαία ονόματα του παρελθόντος να συνεργάζονται, εν είδη συμβουλευτικής επιτροπής με τον εκλέκτορα Χάνσι Φλικ προκειμένου να βγάλει τα «πάντσερ» απ' το αδιέξοδο ενόψει του Euro του 2024 στα Γερμανικά γήπεδα.

Ο Όλιβερ Μπίρχοφ απομακρύνθηκε από τη θέση του μάνατζερ των εθνικών ομάδων κι αφού ο Φλικ αποφασίστηκε να μείνει πλαισιώθηκε (αν δεν... καπελώθηκε) από την συμβουλευτική ομάδα θα απαρτίζουν οι Καρλ-Χάινζ Ρουμενίγκε, Ματίας Ζάμερ, Όλιβερ Μίντλαφ, Όλιβερ Καν και Ρούντι Φέλερ.

Μία απόφαση που ανακοίνωσε ο ίδιος ο πρόεδρος της DFB, Μπερντ Νόιεντορφ.

Παράλληλα μ' αυτήν την ομάδα θα δημιουργηθεί ακόμα μία εσωτερική ομάδα της Ομοσπονδίας, στην οποία θα βρίσκεται και ο Φίλιπ Λαμ.