Τότεναμ: Νέες επαφές με τον Κόντε αυτήν την εβδομάδα

Η Τότεναμ ετοιμάζεται για νέες συνομιλίες με τον Αντόνιο Κόντε αυτήν την εβδομάδα για ένα νέο μακροχρόνιο συμβόλαιο.

Τότεναμ: Νέες επαφές με τον Κόντε αυτήν την εβδομάδα

Οι άνθρωποι της Τότεναμ θέλουν να δέσουν τον Αντόνιο Κόντε με ένα νέο συμβόλαιο, καθώς το τρέχον συμβόλαιο του λήγει στο τέλος της φετινής σεζόν.

Οι συζητήσεις ξεκίνησαν πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο και αρχικά αναμενόταν να επαναληφθούν την περασμένη εβδομάδα, αλλά ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας, Φάμπιο Παρατίτσι ήταν απασχολημένος. Τώρα, είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν ξανά από σήμερα.

Οι συζητήσεις αυτής της εβδομάδας δεν θα αφορούν μόνο τους όρους οποιουδήποτε πιθανού νέου συμβολαίου, τον μισθό, την διάρκεια της συμφωνίας και τις πιθανές ρήτρες διακοπής. Επίσης στο τραπέζι θα είναι οι φιλοδοξίες και τα σχέδια της Τότεναμ για την προσεχή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με τον Κόντε να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα να γνωρίζει ότι ο σύλλογος μοιράζεται την ίδια φιλοδοξία για επιτυχίες με τον ίδιο.

Ο Αντόνιο Κόντε υπέγραψε συμβόλαιο μόλις 18 μηνών όταν υπέγραψε στην Τότεναμ τον Νοέμβριο του 2021, αν και υπάρχει επιλογή για τον σύλλογο να το επεκτείνει για έναν ακόμη χρόνο. Την περασμένη σεζόν, τους οδήγησε με επιτυχία στην τέταρτη θέση της Premier League. Οι Σπερς είναι αυτή τη στιγμή επίσης τέταρτοι, με 29 βαθμούς σε 15 αγώνες.