Πετί για Πούλισικ: «Είναι ακριβώς ο παίκτης που χρειάζεται η Άρσεναλ»

Ως τον κατάλληλο αντικαταστάτη του Γκαμπριέλ Ζεσούς, χαρακτήρισε ο παλαίμαχος άσος της Άρσεναλ, Εμάνουελ Πετί, τον Κριστιάν Πούλισικ.

Πετί για Πούλισικ: «Είναι ακριβώς ο παίκτης που χρειάζεται η Άρσεναλ»

Ο Γκάμπριελ Ζεσούς τραυματίστηκε στο γόνατo κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ στο Κατάρ περνώντας την πόρτα του χειρουργείου, πράγμα που θα τον κρατήσει εκτός για τουλάχιστον τρείς μήνες.

Ο άλλοτε παίκτης της Άρσεναλ, Εμάνουελ Πετί, μιλώντας για το κενό που δημιουργήθηκε στην κορυφή της επίθεσης των "κανονιέριδων" χαρακτήρισε τον Κριστιάν Πούλισικ ως τον πλέον κατάλληλο για να το καλύψει.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στο "Football Betting" ανέφερε: «Ήταν ευδιάκριτο πως ο Πούλισικ αγωνιζόταν στο Παγκόσμιο Κύπελλο σαν να θέλει να πάρει εκδίκηση. Ήταν τόσο καλός με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ και του αξίζει να παίζει κανονικά σε μια άλλη ομάδα. Πιστεύω πως είναι ακριβώς ο παίκτης που η Άρσεναλ χρειάζεται.

Ειδικά τώρα που ο Γκάμπριελ Ζεσούς είναι εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω τραυματισμού πιστεύω πως θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή. Όπως άλλωστε και ο Χακίμ Ζιγιές, βλέπεις πως το μυαλό του δεν είναι με την Τσέλσι... και οι δύο δεν το αξίζουν».

Προ ημερών ο Αρτέτα σε δηλώσεις του δεν έκρυψε το γεγονός πως η ομάδα του θα κινηθεί για την αντικατάσταση του Ζεσούς τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Την ίδια ώρα, ο Κριστιάν Πούλισικ έχει συμβόλαιο με την Τσέλσι ως το καλοκαίρι του 2024, ενώ είναι γεγονός πως ο λίγος χρόνος συμμετοχής που έχει στους "μπλε" τον έχει βάλει σε σκέψεις για αποχώρηση. Τη φετινή σεζόν σε συλλογικό επίπεδο μετράει 14 συμμετοχές με ένα γκολ και μια ασίστ, ενώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ έφτασε ως τους «16» της διοργάνωσης πετυχαίνοντας ένα τέρμα και δύο τελικές πάσες στα τέσσερα ματς που αγωνίστηκε.