Πρόεδρος Μίλαν: «Εμείς αναζωογονήσαμε τον Ζιρού»

Ο πρόεδρος της Μίλαν, Πάολο Σκαρόνι, δήλωσε υπερήφανος για την αγωνιστική κατάσταση του Ολιβιέ Ζιρού στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική Γαλλίας.

Πρόεδρος Μίλαν: «Εμείς αναζωογονήσαμε τον Ζιρού»

Υπερήφανος για την αγωνιστική κατάσταση του Ολιβιέ Ζιρού στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική Γαλλίας παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Μίλαν, Πάολο Σκαρόνι, τονίζοντας μάλιστα πως στο σύλλογο ο διεθνής άσος… αναζωογονήθηκε!

Ο επιθετικός εντυπωσιάζει στο Μουντιάλ του Κατάρ, ενώ κόντρα στην Αγγλία πέτυχε το νικητήριο γκολ των «τρικολόρ» και έστειλε την εθνική του στα ημιτελικά του Μουντιάλ.

«Ο Ζιρού τα πάει πάρα πολύ καλά. Πιστεύω πως η πρόκριση της Γαλλίας οφείλεται πολύ σε εκείνον. Εμείς στην Μίλαν τον αναζωογονήσαμε λίγο.

Δεν ξέρω αν μπορώ να το πω, αλλά έχω την εντύπωση πως με εμάς βρήκε νέα κίνητρα που τα μετέφερε και στην εθνική ομάδα της χώρας του. Ας πούμε πως και εμείς παίξαμε έναν μικρό ρόλο στην επιτυχία της Γαλλίας να φτάσει ως εδώ», είπε ο Σκαρόνι για τον Ζιρού, ο οποίος μετράει ήδη τέσσερα γκολ στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο.