Λίβερπουλ: Νέα ατυχία με Λουίς Ντίας, αποχώρησε από την προετοιμασία

Στην Αγγλία θα επιστρέψει ο Λουίς Ντίας προκειμένου να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις καθώς παραπονέθηκε για ενοχλήσεις με την επάνοδό του στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων της Λίβερπουλ που κάνει προετοιμασία στο Ντουμπάϊ. 

Λίβερπουλ: Νέα ατυχία με Λουίς Ντίας, αποχώρησε από την προετοιμασία

Νέα ατυχία για τον Λουίς Ντίας και την Λίβερπουλ! Ο Κολομβιανός εξτρέμ αποχώρησε από την προετοιμασία της Λίβερπουλ στο Ντουμπάι, αφού υπέστη νέο πρόβλημα στην ανάρρωσή του από τον τραυματισμό που αντιμετωπίζει στο γόνατο.

Ο Λουίς Ντίας επέστρεψε σε τμήματα της ομαδικής προπόνησης μόλις την περασμένη Τρίτη ύστερα από οκτώ εβδομάδες εκτός δράσης.

Ωστόσο, παραπονέθηκε για ενόχληση στο ίδιο γόνατο και πάρθηκε η απόφαση να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τώρα θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος με τον Γιούργκεν Κλοπ να αντιμετωπίζει μια αγωνιώδη αναμονή.

Ο 25χρονος δεν έχει αγωνιστεί μετά την ήττα από την Άρσεναλ στις αρχές Οκτωβρίου και τώρα αποτελεί μεγάλη αμφιβολία για το εορταστικό πρόγραμμα της Λίβερπουλ.

Η ομάδα του Κλοπ επιστρέφει στην αγωνιστική δράση αντιμετωπίζοντας την Μάντσεστερ Σίτι στο Carabao Cup στις 22 Δεκεμβρίου πριν ταξιδέψει στην έδρα της Άστον Βίλα στην Premier League για την Boxing Day. Στη συνέχεια, η Λίβερπουλ θα αντιμετωπίσει τη Λέστερ στις 30 Δεκεμβρίου πριν αντιμετωπίσει την Μπρέντφορντ στις 2 Ιανουαρίου.

Η Λίβερπουλ δίνει φιλικό αγώνα με την Λυών στο Ντουμπάι αυτήν την Κυριακή.