Τσέλσι: Την νέα εβδομάδα επιστρέφουν οι διεθνείς που αποκλείστηκαν από το Μουντιάλ

Ο Γκρέιαμ Πότερ είπε ότι οι παίκτες της Τσέλσι που έχουν ήδη αποκλειστεί από το Μουντιάλ του Κατάρ θα συνδεθούν ξανά με την υπόλοιπη ομάδα στην Αγγλία την επόμενη εβδομάδα.

Τσέλσι: Την νέα εβδομάδα επιστρέφουν οι διεθνείς που αποκλείστηκαν από το Μουντιάλ

Ο Γκρέιαμ Πότερ και οι παίκτες του που δεν συμμετείχαν στο Μουντιάλ του Κατάρ βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε μια εβδομαδιαία προετοιμασία στο Άμπου Ντάμπι.

Οι Χάβερτζ (Γερμανία), Μεντί (Σενεγάλη), Κουλιμπαλί (Σενεγάλη), Αθπιλοκουέτα (Ισπανία), Πούλισικ (USMNT) και Ζακάρια (Ελβετία) θα έχουν όλοι ελεύθερο χρόνο μετά την αποχώρησή τους από το Παγκόσμιο Κύπελλο προτού συνδεθούν ξανά με τους συμπαίκτες τους στο σύλλογο του Λονδίου.

Ο Πότερ, μιλώντας στον επίσημο ιστότοπο της Τσέλσι, είπε: «Θα ενταχθούν στην ομάδα όταν επιστρέψουμε (από το Άμπου Ντάμπι). Είναι σημαντικό μετά την απογοήτευση του αποκλεισμού από το Παγκόσμιο Κύπελλο να υπάρχει χρόνος για να συνέλθουν ψυχολογικά και να περάσουν λίγο χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους τους.

Τότε μπορούν να επιστρέψουν ανανεωμένοι, δώσαμε στους παίκτες λίγο χρόνο να κάνουν ένα διάλειμμα και να είναι έτοιμοι για ένα δύσκολο, μακρύ δεύτερο μέρος της σεζόν.

Θα επιστρέψουν την επόμενη εβδομάδα και ανυπομονούμε να τους δούμε όλους».

Η Τσέλσι αντιμετωπίζει την Άστον Βίλα σε φιλικό αγώνα στο Al Nahyan Stadium του Άμπου Ντάμπι την Κυριακή.

Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση στις 27 Δεκεμβρίου, όταν θα αντιμετωπίσει την Μπόρνμουθ στο Στάμφορντ Μπριτζ για την Premier League.