Ραμπιό: Παραδέχτηκε ότι ακόμα θέλει να παίξει στην Premier League

Ο Αντριέν Ραμπιό θέλει ακόμα να παίξει στην Premier League κάποια στιγμή.

Ραμπιό: Παραδέχτηκε ότι ακόμα θέλει να παίξει στην Premier League

Ο Αντριέν Ραμπιό έφτασε κοντά σε μια μεταγραφή στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το περασμένο καλοκαίρι, αλλά ο σύλλογος δεν μπόρεσε να συμφωνήσει τους προσωπικούς όρους μαζί του. Είναι έτοιμος να μείνει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι, όταν το συμβόλαιό του με την Γιουβέντους θα έρθει εις πέρας.

Ο 27χρονος Γάλλος μέσος είχε προηγουμένως περάσει μερικούς μήνες στην ακαδημία της Μάντσεστερ Σίτι το 2008 προτού επιστρέψει στην πατρίδα του την Γαλλία.

Ερωτηθείς για εκείνη την περίοδο πριν από τον αγώνα της χώρας του με την Αγγλία, είπε: «Ήταν πολύ καλή εμπειρία. Ωστόσο, δεν έκανα ολόκληρη σεζόν.

Όλα πήγαν καλά όσο ήμουν εκεί. Μου άρεσε πολύ η ατμόσφαιρα. Είναι πραγματικά κάτι που υπάρχει μόνο στην Αγγλία. Είναι διαφορετικό από την Γαλλία και την Ιταλία.

Πάντα έλεγα ότι θα ήθελα να παίξω στην Αγγλία στην καριέρα μου. Έχω ακόμα αυτή την επιθυμία. Θα ήθελα να εξελιχθώ στην Πρέμιερ Λιγκ».

Και ρώτησε πού βλέπει το μέλλον του, πρόσθεσε: «Δεν έχω στο μυαλό μου κάποια ομάδα Premier League αυτή την στιγμή. Δεν έχω επιλέξει ομάδα ή τίποτα. είναι κάτι γενικό.

Είναι το πρωτάθλημα, είναι το επίπεδο παιχνιδιού που συμβαίνει, αυτό είναι που με ελκύει περισσότερο. Ανταποκρίνεται στις ιδιότητές μου».

Ο Ραμπιό έχει παίξει και τα τέσσερα παιχνίδια της Γαλλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο μέχρι στιγμής, σκοράροντας ένα γκολ.