Έλιοτ για Τσιμίκα: «Απίστευτος τύπος, είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετική παρέα»

Ο Κώστας Τσιμίκας είναι από τους πιο συμπαθείς παίκτες στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ, κάτι που επιβεβαίωσε μέσα από τις δηλώσεις του και Χάρβεϊ Έλιοτ.

Έλιοτ για Τσιμίκα: «Απίστευτος τύπος, είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετική παρέα»

Ο "Greek Scouser" έγινε αρχικά σύνθημα στα χείλη των φίλων της Λίβερπουλ και μέσα σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να γίνει ένας από τους πιο συμπαθείς "τύπους" στα αποδυτήρια των Reds.

Η Λίβερπουλ βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στο Ντουμπάι όπου κάνει μίνι προετοιμασία ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος μετά από το Μουντιάλ, με το κλίμα στο στρατόπεδο της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ να είναι εξαιρετικό.

Ο Χάρβεϊ Έλιοτ παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον "Τσίμι" -με τον οποίο πέρασε μερικές ημέρες κοινών διακοπών στις Μαλδίβες λίγο πριν επιστρέψουν στις προπονήσεις- με τα πλέον εγκωμιαστικά λόγια.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Άγγλος μέσος για τον Τσιμίκα:

«Είναι ένας απίστευτος τύπος, ένας από τους αγαπημένους μου στον κόσμο, για να είμαι ειλικρινής. Είναι ένας υπέροχος τύπος και έχει μια υπέροχη οικογένεια γύρω του.

Το να μπορείς λοιπόν να περνάς χρόνο μαζί του, να πηγαίνεις για φαγητό και να περνάς όμορφες διακοπές μαζί του, είναι τουλάχιστον εξαιρετική παρέα.

Αν κάποιος έχει την εμπειρία, ξέρει ακριβώς τι εννοώ! Είναι απλά ένας τύπος που πρέπει να υπάρχει, πάντα σε ανεβάζει, που είναι το πιο σημαντικό.

Αν νιώθεις πεσμένος ή δεν αισθάνεσαι καλά το πρωί, είναι εκεί και είναι πάντα γεμάτος ενέργεια. Τι ωραίος τύπος και παίκτης για να βρίσκεται δίπλα σου»