Λίβερπουλ: Θέλει Άμραμπατ τον Ιανουάριο

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Λίβερπουλ ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου φαίνεται πως βρίσκεται ο Σοφιάν Άμραμπατ, ο οποίος ξεχωρίζει με το Μαρόκο στο Μουντιάλ του Κατάρ

Λίβερπουλ: Θέλει Άμραμπατ τον Ιανουάριο

Οι εμφανίσεις του Σοφιάν Άμραμπατ με το Μαρόκο στο Μουντιάλ του Κατάρ δεν έχουν περάσει απαρατήρητες, με μια σειρά από Ευρωπαϊκούς συλλόγους όπως η Τότεναμ και η Ίντερ να τον έχουν προσθέσει στην μεταγραφική τους λίστα.

Σύμφωνα με πληροφορίες όμως, η Λίβερπουλ είχε εκφράσει το ενδιαφέρον της στην πλευρά του ποδοσφαιριστή πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Συγκεκριμένα, ο ατζέντης του Άμραμπατ είχε συναντηθεί με τον ίδιο τον Γιούργκεν Κλοπ πριν την έναρξη του τουρνουά στο Κατάρ.

Η συνάντηση δε, φαίνεται πως ήταν θετική και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να έρθουν ξανά σε επαφή με την λήξη του Μουντιάλ καθώς ο 26χρονος μέσος είναι πλήρως αφοσιωμένος στην Εθνική του ομάδα.

Ο Άμραμπατ αγωνίζεται τα τελευταία δύο χρόνια στην Φιορεντίνα όπου έχει καταγράψει 78 συμμετοχές με 1 γκολ ενώ σύμφωνα με το Transfermarkt κοστολογείται στα 10 εκατομμύρια ευρώ, αν και οι «βιόλα» αναμένεται να ζητήσουν περισσότερα χρήματα καθότι ο Μαροκινός μέσος δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2024.