Ατλέτικο Μαδρίτης: Μπορεί να εξετάσει την πώληση του Ζοάο Φέλιξ

Την πιθανή πώληση του Ζοάο Φέλιξ μπορεί να εξετάσει η Ατλέτικο Μαδρίτης, όπως αποκάλυψε ο Διευθύνων Σύμβουλος των «ροχιμπλάνκος».

Ατλέτικο Μαδρίτης: Μπορεί να εξετάσει την πώληση του Ζοάο Φέλιξ

Ο διευθύνων σύμβουλος της Ατλέτικο Μαδρίτης, Μιγκέλ Άνχελ Χιλ Μάριν επιβεβαίωσε ότι ο σύλλογος μπορεί να εξετάσει την πιθανή πώληση του Ζοάο Φέλιξ.

Ο 23χρονος εντάχθηκε στην Ατλέτικο έναντι αμοιβής 126 εκατομμυρίων ευρώ το καλοκαίρι του 2019, αλλά έκτοτε δυσκολεύεται να βρει συνέπεια με την ομάδα της La Liga.

Αυτή την σεζόν, ο Φέλιξ έχει κάνει 18 εμφανίσεις για την Ατλέτικο, αλλά έχει σκοράρει μόνο τέσσερα γκολ και έχει καταγράψει τρεις ασίστ κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Δεν κατάφερε επίσης να σκοράρει στην φάση των ομίλων του Champions League, καθώς η ομάδα του αποκλείστηκε από την διοργάνωση.

Παρά το γεγονός ότι ήταν ένας από τους κορυφαίους παίκτες της Πορτογαλίας στο Μουντιάλ του Κατάρ, ο Χιλ Μάριν ισχυρίστηκε ότι μια μεταγραφή για τον Φέλιξ είναι πιθανή, αναφέροντας την σχέση του με τον προπονητή Ντιέγκο Σιμεόνε ως έναν από τους παράγοντες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην αποχώρησή του.

Ο Χιλ Μάριν είπε στο TVE: «(Ο Ζοάο Φέλιξ) είναι το μεγαλύτερο στοίχημα που έχει πάρει αυτός ο σύλλογος στην ιστορία του. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι κορυφαίο ταλέντο, παίκτης παγκόσμιας κλάσης.

Για λόγους που δεν αξίζει να αναφέρουμε – η σχέση του με τον προπονητή (Σιμεόνε), τα λεπτά που έπαιξε, το κίνητρό του αυτή την στιγμή – σας κάνει να πιστεύετε ότι το λογικό είναι ότι αν υπάρχει μια επιλογή που είναι καλή για τον παίκτη , καλό για τον σύλλογο, μπορούμε να το δούμε.

Θα ήθελα να μείνει προσωπικά, αλλά δεν νομίζω ότι είναι αυτή η ιδέα του παίκτη».

Ο Φέλιξ έχει σκοράρει 33 φορές σε 129 εμφανίσεις από τότε που μετακόμισε στην Ατλέτικο.

Ο Πορτογάλος διεθνής πρωταγωνίστησε πρόσφατα στη νίκη με 6-1 επί της Ελβετίας στην φάση των 16 στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Μετά την λήξη του ματς, ο Φέλιξ ρωτήθηκε για το μέλλον του και απάντησε πως:

«Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο ατζέντης μου δεν μου λέει τίποτα για το τι πρόκειται να συμβεί, ούτε το θέλει.

Πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος στο τώρα για να παίξω ένα σπουδαίο τουρνουά».