Νότιγχαμ Φόρεστ: Ανακοίνωσε Σκάρπα

Την απόκτηση του Γκουστάβο Σκάρπα ανακοίνωσε η Νότιγχαμ Φόρεστ.

Νότιγχαμ Φόρεστ: Ανακοίνωσε Σκάρπα

Ποδοσφαιριστής της Νότιγχαμ Φόρεστ είναι με κάθε επισημότητα ο Γκουστάβο Σκάρπα.

Ο 28χρονος θα ενταχθεί στον σύλλογο την 1η Ιανουαρίου 2023 μετά τη λήξη του συμβολαίου του με την Παλμέιρας και υπέγραψε συβμόλαιο που θα διαρκέσει έως τον Ιούνιο του 2026.

Ο επιθετικός μέσος πέρασε τέσσερις σεζόν με την Παλμέιρας, πραγματοποιώντας συνολικά 211 συμμετοχές και 37 γκολ. Κατά την τελευταία του σεζόν συνεισέφερε τα μέγιστα στην κατάκτηση του 11ου τίτλο τους στην Βραζιλιάνικη Série A τον περασμένο μήνα και κερδίζοντας το βραβείο της Χρυσής Μπάλας της κατηγορίας.

Μία φορά διεθνής με την Εθνική Βραζιλίας, ο Γκουστάβο Σκάρπα θα είναι μέλος της αποστολής που θα ταξιδέψει στην Αθήνα για ένα εξαήμερο προπονητικό καμπ την επόμενη εβδομάδα, καθώς η ομάδα του Στιβ Κούπερ θα αντιμετωπίσει δύο ομάδες της Super League, τον Ατρόμητο και τον Ολυμπιακό την Τρίτη 6 και το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου αντίστοιχα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, είναι ένα όνειρο για μένα», είπε ο Γκουστάβο Σκάρπα.

«Είναι μια νέα πρόκληση και ανυπομονώ να ξεκινήσει. Από μικρό παιδί ήταν πάντα μια φιλοδοξία να παίξω στην Ευρώπη και το όνειρό μου είναι να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ.

Είμαι τεχνικός παίκτης, αλλά επίσης έχω αναπτύξει το παιχνίδι μου αμυντικά τις τελευταίες δύο σεζόν. Είμαι πολύ αφοσιωμένος, εργάζομαι σκληρά και είμαι ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσω τώρα».