Υπέγραψε στην Ρεάλ ο γιός του Μαρσέλο

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Ρεάλ Μαδρίτης υπέγραψε ο γιος του Μαρσέλο, Έντσο Άλβες. Τι έγραψε ο 13χρονος και η υπερηφάνεια του άσου του Ολυμπιακού. 

Υπέγραψε στην Ρεάλ ο γιός του Μαρσέλο

Ο Μαρσέλο έχει γράψει τη δική του μεγάλη ιστορία με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και φιλοδοξεί να δει την πορεία του να συνεχίζεται μέσω του γιου του στον μεγάλο ισπανικό σύλλογο.

Ο Βραζιλιάνος άσος του Ολυμπιακού ήταν παρών στη διαδικασία για την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου του Έντσο Άλβες, του 13χρονου γιου του, ο οποίος ανήκει στην Ρεάλ Μαδρίτης και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ. Ήταν παρών στην πρόσφατη μεγάλη γιορτή για την άφιξη του πατέρα του στην Ελλάδα και έγραψε στα social media πόσο περήφανος νιώθει «που είναι πλέον επαγγελματίας ποδοσφαιριστής του κορυφαίου συλλόγου στον πλανήτη».

Στα δημοσιεύματα γίνεται λόγος για τη μεγάλη καριέρα του Μαρσέλο στην Ισπανία και στους τίτλους που κατέκτησε, ενώ τόσο ο παίκτης του Ολυμπιακού όσο και η μητέρα του Έντσο Άλβες δεν θα μπορούσαν παρά να είναι ευτυχισμένοι για την πρόοδο του παιδιού τους.