Στα... μαχαίρια Παρί Σεν Ζερμέν και δήμος του Παρισιού για το Παρκ ντε Πρενς!

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νάσερ Αλ Κελαϊφί απείλησε μ' αποχώρηση της Παρί Σεν Ζερμέν από το Παρκ ντε Πρενς αν ο δήμος της Γαλλικής πρωτεύουσας δεν δεχθεί την πρόταση αγοράς του!

Στα... μαχαίρια Παρί Σεν Ζερμέν και δήμος του Παρισιού για το Παρκ ντε Πρενς!

Ενώ το Μουντιάλ διεξάγεται στο Κατάρ στο Παρίσι έχουν βγει ...μαχαίρια, μεταξύ Παρί Σεν Ζερμέν και του δήμου της Γαλλικής πρωτεύουσας κι αιτία είναι το γήπεδο της ομάδας της «πόλης του Φωτός»

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει καταθέσει πρόταση αγοράς του Παρκ Ντε Πρενς, όμως βρίσκεται σε σταθερή αντιπαράθεση με τη δημοτική αρχή.

Μάλιστα ο (Καταριανός) Νασέρ Αλ Κελαϊφί υποστήριξε σε συνέντευξή του στην «Equipe» ότι αν ο δήμος δεν δεχθεί την προσφορά, τότε η αποχώρηση είναι αναπόφευκτη.

Συγκεκριμένα ο Κελαϊφί ανέφερε στη γαλλική εφημερίδα:

«Έχω μια ερώτηση. Ποια είναι η αξία του Παρκ Ντε Πρενς χωρίς την Παρί; Καμία. Ο δήμαρχος θα έπρεπε να αναρωτιέται τι φέρνει η ομάδα στην πόλη του Παρισιού. Αν νομίζουν ότι θα επενδύσουμε 500 εκατομμύρια ευρώ, μπορούμε απλά να χτίσουμε άλλο γήπεδο.

Έχω πει στον δήμαρχο ότι αν δεν αποδεκτούν την προσφορά μας, θα φύγουμε. Δεν απειλούμε. Θα δώσουμε χειραψία, θα τον ευχαριστήσουμε και θα φύγουμε».

Ως πιθανό σενέραιο, αν δεν προχωρήσουν οι δύο πλευρές σε συμφωνία,είναι να «μετακομίσει» η Παρί στο Σταντ ντε Φρανς.

Παλαιότερα ένας εκ των συνεργατών του δημάρχου του Παρισίου, ονόματι Εμανουέλ Γρεγκουάρ, ανέφερε για το εν λόγω ζήτημα:

«Δεν έχουμε αποκλείσει κατηγορηματικά την πιθανότητα της πώλησης, αλλά μόνο στη σωστή τιμή. Η Παρί προσφέρει 40 εκατομμύρια ευρώ. Είναι λιγότερα για τον Παρέδες. Αλήθεια τώρα; Πιστεύετε ότι το Παρκ ντε Πρενς αξίζει λιγότερα από τον Παρέδες που αποκτήθηκε για 50 εκατομμύρια ευρώ;".