Ρεάλ Μαδρίτης: Προσπαθεί για Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς ο Πέρεθ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Corriere dello Sport ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, βρίσκεται σε συζητήσεις με τους εκπροσώπους του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς

Ρεάλ Μαδρίτης: Προσπαθεί για Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς ο Πέρεθ

Στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης και του Φλορεντίνο Πέρεθ φαίνεται πως αποτελεί ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, με τον πρόεδρο των μαδριλένων να έχει ξεκινήσει ήδη τις επαφές με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα.

Η Corriere dello Sport αναφέρει πως πέραν της Γιουβέντους, που ακουγόταν εδώ και καιρό πως έχει προσεγγίσει τον Σέρβο μέσο, και η Ρεάλ Μαδρίτης έχει μπει για τα καλά στην διεκδίκηση του παίκτη της Λάτσιο.

Με τον Τόνι Κρόος να μην έχει υπογράψει ακόμα την επέκταση του συμβολαίου του και τον Λούκα Μόντριτς να βρίσκεται σε ηλικία 37 ετών, φαίνεται πως οι "μερένχες" θέλουν να ενισχύσουν την μελλοντική τους μεσαία γραμμή, για την οποία έχουν ήδη επενδύσει με τους Καμαβινγκά (31 εκατομμύρια ευρώ) και Τσουαμενί (80 εκατομμύρια ευρώ).

Το συμβόλαιο του 27χρονου παίκτη της Λάτσιο λήγει το καλοκαίρι του 2024, με το σενάριο της παραμονής του να μη συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες. Η Λάτσιο θα επιχειρήσει να τον πουλήσει το καλοκαίρι εφόσον δεν υπάρξει μεταξύ τους συμφωνία, με το... αζημίωτο πάντα καθώς οι απαιτήσεις των "λατσιάλι" κινούνται στα 100-120 εκατ. ευρώ.