UEFA - Nations League: Απέρριψε την προσφυγή της Τουρκίας, δεκτές των Ναντ και Πογκόν

H επιτροπή προσφυγών της UEFA, σχετικά με την αναμέτρηση του UEFA Nations League, ανάμεσα στη Τουρκία και το Λουξεμβούργο (22/9), απέρριψε την προσφυγή της τουρκικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

UEFA - Nations League: Απέρριψε την προσφυγή της Τουρκίας, δεκτές των Ναντ και Πογκόν

Η UEFA επιβεβαίωσε την απόφαση της 13ης Οκτωβρίου, επιβάλλοντάς της πρόστιμο 25.000 ευρώ και διατηρώντας-με αναστολή δύο ετών- το μερικό κλείσιμο του γηπέδου (το οποίο θα αποτελείται από τουλάχιστον 5.000 θέσεις) κατά τη διάρκεια του επόμενου εντός έδρας αγώνα της Τουρκίας, για ρίψη αντικειμένων.

Επίσης, η προσφυγή της Ναντ για τον αγώνα της με τη Καραμπάκ (27/10) στο UEFA Europa League, έγινε εν μέρει δεκτή. Επιβλήθηκε πρόστιμο 50.000 ευρώ στη Ναντ και - με αναστολή δύο ετών - μερικό κλείσιμο του γηπέδου της (δηλαδή ολόκληρης κερκίδας της) κατά τη διάρκεια του επόμενου εντός έδρας αγώνα, για άναμμα και ρίψη καπνογόνων.

Επιπλέον, η προσφυγή που υπέβαλε η πολωνική MKS Πογκόν Σέτσιν για τον αγώνα με την Μπρόντμπι (28/7) στο UEFA Europa Conference League έγινε εν μέρει δεκτή. Αποφασίστηκε η επιβολή προστίμου 20.000 ευρώ και απαγόρευση πώλησης στους οπαδούς της για τον επόμενο εκτός έδρας αγώνα, για επεισόδια.