Λίβερπουλ: «Εμπαπέ, Μπέλινγκχαμ και Μάουντ αν αναλάβουν οι Σαουδάραβες»

Την ενδεκάδα της Λίβερπουλ σε περίπτωση που αγοραστεί από τους Σαουδάραβες επενδυτές παρουσίασε η «Daily Mail» με τους Κιλιάν Εμπαπέ, Τζουντ Μπέλινγκχαμ και Μέισον Μάουντ να φιγουράρουν.

Λίβερπουλ: «Εμπαπέ, Μπέλινγκχαμ και Μάουντ αν αναλάβουν οι Σαουδάραβες»

Οι πιθανότητες να καταλήξει η Λίβερπουλ στα χέρια ενός fund είτε από την Σαουδική Αραβία είτε από το Κατάρ έχουν αυξηθεί δραστικά και έτσι η «Daily Mail» έκανε μια πρώτη απόπειρα να παρουσιάσει πως θα μοιάζει η ενδεκάδα των κυπελλούχων Αγγλίας σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Από τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές ο Άλισον παραμένει στο τέρμα ενώ και η άμυνα παραμένει αναλλοίωτη με τους Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κονατέ, Φαν Ντάικ και Ρόμπερτσον. Στα χάφ παραμένει μόνο ο Φαμπίνιο, τον οποίο θα πλαισιώσουν δύο μεταγραφές.

Το πρώτο όνομα είναι φυσικά εκείνο του Τζουντ Μπέλινγκχαμ, ο οποίος αποτελεί τον βασικό στόχο της Λίβερπουλ για την μεσαία γραμμή. Ακόμη, η αγγλική εφημερίδα τοποθετεί στην τριάδα του κέντρου τον Μέισον Μάουντ της Τσέλσι.

Στην επίθεση, οι Σαλάχ και Ντάργουιν Νούνιες κρατούν τις θέσεις τους ενώ την τριάδα θα συμπληρώσει ο ένας και μοναδικός Κιλιάν Εμπαπέ.