Κριστιάνο Ρονάλντο: Η Αλ Νασρ του προσφέρει... Γη και Ύδωρ

Το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία του ποδοσφαίρου είναι διατεθειμένη να προσφέρει στον Κριστιάνο Ρονάλντο η Αλ Νασρ του πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας, Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η Αλ Νασρ του προσφέρει... Γη και Ύδωρ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έλυσε το συμβόλαιό του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πλέον είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο προορισμό της καριέρας του. Η Αλ Νασρ λοιπόν, έχει την διάθεση να προσφέρει το μεγαλύτερο συμβόλαιο που έχει υπάρξει στην ιστορία του ποδοσφαίρου στον Πορτογάλο επιθετικό.

Ο εν λόγω σύλλογος ανήκει στον πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας και ιδιοκτήτη και της Νιούκαστλ, Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, με συνέπεια μία τέτοια κίνηση να έχει πολλαπλά οφέλη για τον ίδιο.

Αυτός είναι και ο λόγος που προσφέρει στον 37χρονο αστέρα το ακριβότερο συμβόλαιο στην ιστορία σύμφωνα με το αμερικανικό CBS Sports, με καθαρές απολαβές 72.000.000 ευρώ το χρόνο. Το συμβόλαιο πιθανότατα θα είναι τριετές, μιας και ο Ρονάλντο είχε δηλώσει ότι θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται για 2-3 χρόνια ακόμα, με συνέπεια συνολικά να μπορεί να εισπράξει 216.000.000 μόνο από την κανονική συμφωνία του με την Αλ Νασρ, χωρίς να υπολογίζονται μπόνους απολαβές.

Οι επαφές υπάρχουν ήδη από το περασμένο καλοκαίρι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιβεβαίωσε στην περίφημη συνέντευξή του στον Πιρς Μόργκαν ότι είχε δεχθεί στο παρελθόν μια τεράστια οικονομική πρόταση από την Σαουδική Αραβία.

Η πρόταση παραμένει σε ισχύ, όμως ο Ρονάλντο δεν πρόκειται να απαντήσει πριν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Εξάλλου, προ ημερών δήλωσε ότι θα σταματήσει το ποδόσφαιρο σε περίπτωση κατάκτησης του τροπαίου κι έτσι οποιοδήποτε συμβόλαιο θα καταστεί περιττό.