Τσέλσι: Νέο πολυετές συμβόλαιο υπέγραψε ο Τσαλόμπα

Νέο μακροχρόνιο συμβόλαιο με την Τσέλσι υπέγραψε ο Τρέβορ Τσαλόμπα.

Τσέλσι: Νέο πολυετές συμβόλαιο υπέγραψε ο Τσαλόμπα

Στην Τσέλσι έδεσε το μέλλον του ο Τρέβορ Τσαλόμπα!

Ο 23χρονος αμυντικός έχει καθιερωθεί υπό τις οδηγίες του Γκρέιαμ Πότερ και έχει συγκεντρώσει 13 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις αυτή την σεζόν. Οι περισσότερες από αυτές τις εμφανίσεις έγιναν επίσης στο κέντρο της άμυνας, συνήθως ως δεξιός στόπερ στην τριάδα της Τσέλσι μαζί με τους βετεράνους Τιάγκο Σίλβα και Καλιντού Κουλιμπαλί.

Κατά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Τσαλόμπα δήλωσε: «Είμαι κατενθουσιασμένος που υπογράφω αυτό το συμβόλαιο. Είναι τιμή μου κάθε φορά που φοράω αυτήν την φανέλα. Θέλω να δώσω τα πάντα και να κάνω τα πάντα για αυτόν τον σύλλογο.

Όπως όλοι γνωρίζουν, είμαι εδώ από μικρή ηλικία και το να συνεχίσω εδώ είναι το όνειρο κάθε παιδιού. Όποτε μου δοθεί η ευκαιρία, θα δώσω τα πάντα για τον σύλλογο και θα κοιτάξω για το μέλλον.

Θέλω να πω ευχαριστώ στον Θεό για αυτό, χωρίς Αυτόν τίποτα από αυτά δεν θα ήταν δυνατό. Και απλά να πιστεύεις πάντα. Ευχαριστώ επίσης την οικογένειά μου και τον σύλλογο για την εμπιστοσύνη σε μένα. Τώρα θα συνεχίσω να δίνω τα πάντα.»

Ο διεθνής με την Εθνική Ελπίδων της Αγγλίας έκανε το ντεμπούτο του στην Premier League για τον σύλλογο του δυτικού Λονδίνου εναντίον της Κρίσταλ Πάλας τον Αύγουστο της περασμένης σεζόν. Ο Τσαλόμπα έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση με ένα υπέροχο γκολ σε εκείνο το παιχνίδι, χαϊδεύοντας την μπάλα και στέλνοντάς την στην κάτω γωνία με σουτ έξω από την περιοχή.