Κριστιάνο Ρονάλντο: Προσφορά 300 εκατ. ευρώ του Σαουδάραβα πρίγκηπα για Νιούκαστλ και μετά...Αλ Νασρ

Σφόρδα ενδιαφερόμενη για τον Κριστιάνο Ρονάλντο παρουσιάζεται η Νιούκαστλ, που ιδιοκτήτης της είναι ο διάδοχος του Σαουδαραβικού θρόνου, ο οποίος προσφέρει στον Πορτογάλο 300 εκατ. ευρώ για να τον πάρει στις «καρακάξες» και μετά στην Αλ Νασρ της Ασιατικής χώρας!

Κριστιάνο Ρονάλντο: Προσφορά 300 εκατ. ευρώ του Σαουδάραβα πρίγκηπα για Νιούκαστλ και μετά...Αλ Νασρ

Λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση του «διαζυγίου» του Κριστιάνο Ρονάλντο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άρχισε η ...παρέλαση από υπόψηφιες ενδιαφερόμενες ομάδες για συνεργασία.

Μια από αυτές είναι η φιλόδοξη Νιούκαστλ, της οποίας ιδιοκτήτης είναι ο πρίγκιπας και διάδοχος του θρόνου της, Σαουδικής Αραβίας, Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν, που θέλει να πάρει τον Πορτογάλο στις «καρακάξες» και στη συνέχεια να τον φέρει στην Αλ Νασρ, της πατρίδας του, με την προσφορά να φτάνει, κατά πληροφορίες, στα 300 εκατ. ευρώ για διάστημα από έξι έως 18 μήνες!

Ο 37χρονος «CR7» βρίσκεται στο Κατάρ με την εθνική Πορτογαλίας και προετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στο Μουντιάλ ωστόσο έχει τις επαγγελματικές του ...έγνοιες.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Ιούλιο ο Ρονάλντο σύμφωνα με δημοσιεύματα είχε δεχθεί από ομάδα στη Σαουδική Αραβία μία μυθική πρόταση για δύο χρόνια, η οποία θα του απέφερε συνολικά 250 εκατ. ευρώ.