Μπόρνμουθ: Μονιμοποιείται στον πάγκο της ο Γκάρι Ο’Νιλ

Ο Γκάρι Ο’Νιλ θα λάβει τα μόνιμα ηνία στην Μπόρνμουθ αφού εντυπωσίασε κατά τη διάρκεια των 12 αγώνων του ως υπηρεσιακός προπονητής.

Μπόρνμουθ: Μονιμοποιείται στον πάγκο της ο Γκάρι Ο’Νιλ

Ο Γκάρι Ο’Νιλ πρόκειται να υπογράψει συμβόλαιο 18 μηνών με οψιόν για άλλα δυόμισι χρόνια στον πάγκο της Μπόρνμουθ αφού ικανοποίησε τους ιθύνοντες της ομάδας στα πρώτα 12 ματς του ως υπηρεσιακός τεχνικός.

Η ομάδα της Premier League είχε συνομιλίες με τον πρώην προπονητή της Λιντς, Μαρσέλο Μπιέλσα, αλλά αποφάσισε να εμπιστευτεί τον Ο'Νιλ.

Ο 39χρονος τεχνικός είναι επικεφαλής στο Vitality Stadium από τις 30 Αυγούστου, όταν κλήθηκε να αντικαταστήσει, τότε προσωρινά, τον Σκοτ Πάρκερ.

Αναμένεται δε να στηριχθεί στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο πρώην μέσος της Μίντλεσμπρο και της Γουέστ Χαμ, ο οποίος ήταν προπονητής της πρώτης ομάδας στην Μπόρνμουθ πριν από την άνοδό του, σημείωσε τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες κατά τη διάρκεια της θητείας του ως επικεφαλής.

Η Μπόρνμουθ είναι 14η στην Premier League έχοντας κερδίσει 16 βαθμούς από τα 15 παιχνίδια της στην πρώτη κατηγορία.

Ο Πάρκερ απολύθηκε ύστερα από μόλις τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος στην σεζόν μετά την βαριά ήττα της Μπόρνμουθ με 9-0 από τη Λίβερπουλ.

Ο υποψήφιος νέος ιδιοκτήτης Μπίλ Φόλεϊ είναι στα πρόθυρα να αναλάβει τον σύλλογο με τον έλεγχο των ιδιοκτητών και των διευθυντών της Premier League να είναι το τελευταίο εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσει.