Ιρλανδία - Νορβηγία 1-2: Μπορούν και χωρίς τον Χάαλαντ οι Σκανδιναβοί

Χωρίς τον ηγέτη της Έρλινγκ Χάαλαντ, η Νορβηγία κέρδισε σε φιλικό ματς στο Δουβλίνο την Ιρλανδία (2-1)  

Ιρλανδία - Νορβηγία 1-2: Μπορούν και χωρίς τον Χάαλαντ οι Σκανδιναβοί

Τι και αν ήταν φιλικό ματς ; Ιρλανδία και Νορβηγία δεν είναι ομάδες που θα αντιμετωπίσουν ως αγγαρεία οποιαδήποτε αναμέτρηση και αυτό συνέβη και στο μεταξύ τους παιχνίδι στο Δουβλίνο. Τα έδωσαν όλα αμφότεροι και σε έναν ισορροπημένο αγώνα, οι Σκανδιναβοί υπερίσχυσαν στις λεπτομέρειες (1-2).

Μπορεί να έλειπε ο σούπερ σταρ της Νορβηγίας, Έρλινγκ Χάαλαντ αλλά την δουλειά την έκαναν σκοράροντας ο Όστιγκαρντ (41’) και ο Ομογιουάνφο που ήρθε από τον πάγκο (85’). Για τους γηπεδούχους είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Μπράουνι (69’). Στο φινάλε έγινε μέχρι και αλλαγή καθυστέρησης από τους Νορβηγούς, προκαλώντας την έκρηξη αποδοκιμασιών από τους Ιρλανδούς οπαδούς !

ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Μπαζούνου, Ντόχερτι, Κόλινς, Ο’ Σι, Ίγκαν, Μπράουνι (89’ Φέργκιουσον), Ο’ Ντόουντα (75’ Μπράντι), Μολουμπάι (82’ Χέντρικ), Κάλεν, Ρόμπινσον, Ομπαφέμι (75’ Ογκμπένε).

ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Νίλαντ, Ότσιγκαρντ, Πέντερσεν (67’ Μέλινγκ), Στράνμπεργκ, Μπιόρκαν (67’ Ράιερσον), Σολμπάκεν (63΄Ζακαρίασεν), Μπεργκ (91’ Γκρέγκερτσεν), Όντεγκααρντ, Ελιουνούσι, Θόρσμπι (74’ Ομογιουάνφο), Λάρσεν (74’ Μπρίχιλντσεν).