Λέστερ: Κανένα πρόβλημα με Μάντισον

Ο Τζέιμς Μάντισον αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού κατά την διάρκεια του αγώνα της Λέστερ εναντίον της Γουέστ Χαμ στην Premier League το Σάββατο.

Λέστερ: Κανένα πρόβλημα με Μάντισον

Ο Τζέιμς Μάντισον, 25 ετών, επιλέχθηκε στην αποστολή των 26 παικτών του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στην Εθνική Αγγλίας και το εντυπωσιακό τελείωμα του πλέι μέικερ έδωσε στην Λέστερ ένα προβάδισμα νωρίς με 1-0 εναντίον της Γουέστ Χαμ στο Στάδιο του Λονδίνου.

Ήταν σε εξαιρετική φόρμα αυτή την σεζόν, με επτά γκολ και τέσσερις ασίστ σε 13 αγώνες της Premier League.

Ωστόσο, στο 23ο λεπτό, ο Μάντισον βρέθηκε στο έδαφος και φάνηκε να πονάει στο δεξί του γόνατο και την κορυφή της γάμπας του. Στην συνέχεια επιθεωρήθηκε στον αγωνιστικό χώρο προτού αποχωρήσει αμέσως και αντικατασταθεί από τον Ντένις Πράετ.

Αν και υπήρχαν αρχικοί φόβοι για τις συνέπειες για την θέση του στην ομάδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Μάντισον πιστεύεται ότι δεν τραυματίστηκε σοβαρά και η αλλαγή ήταν απλώς προληπτική.

Ο προπονητής της Λέστερ, Μπρένταν Ρότζερς, κατεύνασε τους φόβους γύρω από την φυσική κατάσταση του Μάντισον μετά τον αγώνα, λέγοντας: «Είναι καλά. Ήταν απλώς προληπτικό, λίγος πόνος στο πλάι του γόνατος.

Δεν έχει προπονηθεί πολύ αυτή την εβδομάδα. Είναι εντάξει."

Η Λέστερ κέρδισε τελικά το παιχνίδι με 2-0, με τον Χάρβεϊ Μπαρνς να προσθέτει ένα δεύτερο γκολ καθώς η ομάδα του Ρότζερς εξασφάλισε και τους τρεις βαθμούς σε μια καλή εκτός έδρας εμφάνιση.