Μίτροβιτς: Κάνει «αγώνα δρόμου» για να προλάβει το Μουντιάλ

Ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς θα υποβληθεί σε περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις την επόμενη εβδομάδα, καθώς παλεύει για να είναι έτοιμος για την έναρξη του Μουντιάλ στο Κατάρ.

Μίτροβιτς: Κάνει «αγώνα δρόμου» για να προλάβει το Μουντιάλ

Ο Μίτροβιτς, ο οποίος συμπεριλήγθηκε στην αποστολή των 26 παικτών της Σερβίας για το τουρνουά την Παρασκευή (11/11), αποκλείστηκε από την αναμέτρηση της Φούλαμ στην Premier League με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Κυριακή (13/11) λόγω τραυματισμού στο πόδι, ο οποίος τώρα θέτει υπό αμφισβήτηση την φυσική του κατάσταση ενόψει του πολυαναμενόμενου τουρνουά.

Μιλώντας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου πριν από τον αγώνα την Παρασκευή, ο προπονητής της Φούλαμ Μάρκο Σίλβα αρνήθηκε ότι ο Μίτροβιτς υπέστη δύο κατάγματα στο πόδι του, αλλά δήλωσε ότι ο επιθετικός έχει μπροστά του νέες ιατρικές εξετάσεις πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Ο Μίτρο είχε ξανά εξετάσεις μετά τον αγώνα της Έβερτον και δεν είναι αλήθεια (για τα κατάγματα)», είπε ο Σίλβα. «Αυτό είναι το feedback που έχω από το ιατρικό μας προσωπικό και φυσικά είναι αυτό που πρέπει να εμπιστευτώ.

Εξαιτίας αυτού, ο Μίτρο κλήθηκε από την εθνική ομάδα. Για να δούμε τι θα γίνει τις επόμενες μέρες. Ο Μίτρο πρέπει να κάνει νέες εξετάσεις την επόμενη εβδομάδα για να δει πώς είναι. Αλλά για ένα κάταγμα, δεν είναι αλήθεια. Είναι στο κόκκαλό του, αυτό είναι αλήθεια. Αλλά δεν έχει σπάσει».

Η Σερβία πρόκειται να αντιμετωπίσει την Βραζιλία στον εναρκτήριο αγώνα της στις 24 Νοεμβρίου και παραμένει αισιόδοξος ότι ο Μίτροβιτς θα είναι διαθέσιμος για αυτό το παιχνίδι.