Κόντε: Θέλει να «κερδίσει» ένα νέο συμβόλαιο από την Τότεναμ

Ο Αντόνιο Κόντε δήλωσε ότι θέλει να αισθάνεται ότι του αξίζει ένα νέο συμβόλαιο με την Τότεναμ – ενώ επεσήμανε ότι θα ήταν όνειρο να μείνει στον κατάλληλο σύλλογο για «πολλά χρόνια».

Κόντε: Θέλει να «κερδίσει» ένα νέο συμβόλαιο από την Τότεναμ

Το συμβόλαιο του Αντόνιο Κόντε με την Τότεναμ λήγει στο τέλος της σεζόν και οι εικασίες συνεχίζονται για το πότε ή εάν θα υπογράψει νέα συμφωνία.

«Όταν ξεκινάς μια πορεία με ένα νέο σύλλογο το όνειρό σου και η ελπίδα σου είναι να μείνεις για μεγάλο χρονικό διάστημα», είπε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Παρασκευής (11/11) πριν από την Λιντς.

«Ξέρεις πολύ καλά στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν είναι εύκολο να έχεις μεγάλη περίοδο για προπονητές. Πολλές φορές είναι ο σύλλογος που αποφασίζει να σε απολύσει μετά από άσχημα αποτελέσματα. Είμαστε σε συνεχή κίνδυνο κάθε μέρα σχετικά με αυτήν την πτυχή.

Μερικές φορές είσαι τυχερός που έχεις καλά αποτελέσματα και βρίσκεις έναν σύλλογο με την ίδια φιλοδοξία, επιθυμία και θέληση να βελτιωθείς μαζί και να αναπτυχθείς. Όταν συμβαίνει αυτό είσαι τυχερός.

Κάθε προπονητής ονειρεύεται μια τέτοια κατάσταση. Τότε η πραγματικότητα δεν είναι πάντα αυτή».

Οι Σπερς έχουν την επιλογή να επεκτείνουν το συμβόλαιο κατά ένα χρόνο, αλλά ο Ιταλός πρότεινε ότι μπορεί να μην έχει συνομιλίες για νέο συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν, λέγοντας: «Το συμβόλαιό μου λήγει στις 30 Ιουνίου. Μέχρι εκείνη τη στιγμή ο σύλλογος πρέπει να κάνει την καλύτερη αξιολόγηση.

Θα είναι σημαντικό να δούμε το υπόλοιπο της σεζόν, τι θα συμβεί και αν είμαστε ευχαριστημένοι με τη βελτίωση που κάνουμε. Από την πλευρά μου είναι σημαντικό για μένα επαγγελματικά, πρέπει να νιώθω ότι αξίζω να υπογράψω νέο συμβόλαιο με αυτόν τον σύλλογο. Πρέπει να το νιώσω αυτό. Σίγουρα θα μιλήσουμε με τον σύλλογο και θα βρούμε την καλύτερη λύση».