Λέστερ: Βαρύ πλήγμα με Τζάστιν, πιθανότατα χάνει όλη την σεζόν

Η ατυχία χτύπησε ξανά την πόρτα στον αμυντικό της Λέστερ, Τζέιμς Τζάστιν, ο οποίος υπέστη ρήξη στον αχίλλειο και είναι αβέβαιο το εάν θα αγωνιστεί ξανά την φετινή σεζόν.

Λέστερ: Βαρύ πλήγμα με Τζάστιν, πιθανότατα χάνει όλη την σεζόν

Ο Τζέιμς Τζάστιν αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού στην νίκη της Λέστερ με 3-0 εναντίον της Νιούπορτ στο Carabao Cup το βράδυ της Τετάρτης, έχοντας νωρίτερα βάλει την ομάδα του στον δρόμο προς τη νίκη με μια εκπληκτική προσπάθεια με το αριστερό πόδι πριν ο Τζέιμι Βάρντι πετύχει δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο 24χρονος, ο οποίος έλαβε την παρθενική του κλήση του στην Αγγλία τον Μάιο και έκανε το ντεμπούτο του εναντίον της Ουγγαρίας ένα μήνα αργότερα, είχε ελάχιστες ελπίδες να μπει στην ομάδα 26 παικτών του Γκάρεθ Σάουθγκειτ για το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ.

Ήταν ένα σκληρό χτύπημα για αυτόν, καθώς είχε επιστρέψει στην δράση μόλις τον Ιανουάριο, αφού έχασε σχεδόν ένα χρόνο με ρήξη πρόσθιου χιαστού (ACL).

Και ο προπονητής της Λέστερ, Μπρένταν Ρότζερς, επιβεβαίωσε τον τραυματισμό του Τζάστιν την Πέμπτη, χαρακτηρίζοντάς τον ως «τεράστια απογοήτευση».