Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Υπό παραχώρηση ο Μαγκουάιρ

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, η Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να βάλει στη λίστα, των υπό παραχώρηση παικτών, τον Μαγκουάιρ, ορίζοντας την τιμή πώλησης του στα 35 εκατ. ευρώ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Υπό παραχώρηση ο Μαγκουάιρ

Ο Ερικ Τεν Χαγκ θέλει να ενισχύσει περισσότερο τα μετόπισθεν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς βλέπει τα προβλήματα από τις εμφανίσεις των Μαγκουάιρ και Λίντελοφ, ενώ ο Ραφαέλ Βαράν αντιμετωπίζει συχνά τραυματισμούς, και θα κινηθεί στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο για την απόκτηση ενός ακόμη αμυντικού.

Ο Ολλανδός τεχνικός, μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο, θέλει την αποχώρηση και του Χάρι Μαγκουάιρ, για τον οποίο έχει δείξει ενδιαφέρον, η πρώην ομάδα του, Λέστερ.

Την ίδια ώρα, ο Έρικ Τεν Χαγκ, εξετάζει την περίπτωση του Τζούριεν Τίμπερ, τον οποίο ανέδειξε στην πρώτη ομάδα του "αίαντα", και θεωρεί πως μπορεί να δώσει λύσεις στους «κόκκινους διαβόλους». Το καλοκαίρι κινήθηκε για την απόκτηση του, αλλά τελικά ο Τίμπερ πείστηκε να παραμείνει στο Αμστερνταμ. Τώρα η Γιουνάιτεντ επανέρχεται για την απόκτηση του τον Ιανουάριο και το κόστος της μεταγραφής αναμένεται να φθάσει τα 60 εκατ. ευρώ.