Μουρίνιο: «Αν κέρδιζα το ντέρμπι όπως ο Σάρι, θα με είχαν σκοτώσει»

Δηλώσεις για το ντέρμπι της Ρώμης ανάμεσα σε Ρόμα και Λάτσιο παραχώρησε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Μουρίνιο: «Αν κέρδιζα το ντέρμπι όπως ο Σάρι, θα με είχαν σκοτώσει»

Η Ρόμα έχασε εντός έδρας από τη Λάτσιο στο ντέρμπι της Ρώμης κάτι που προκάλεσε την απογοήτευση των «τζιαλορόσι», την οποία προσπάθησε να μετριάσει ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός υπεραμύνθηκε των παικτών για τον τρόπο που αντιμετώπισαν το ματς, τονίζοντας της ελλείψεις της ομάδας του.

Επιπλέον άφησε αιχμές για τον τρόπο που αγωνίστηκε η Λάτσιο υπό τις οδηγίες του Μαουρίτσιο Σάρι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τα τελευταία αποτελέσματα της Ρόμα: «Εντός έδρας είναι τρία ματς που δεν έχουμε σκοράρει. Όμως επιτρέπεται και σε μένα να κλάψω όπως κάνουν οι άλλοι; Τα δώσαμε αυτά τα παιχνίδια χωρίς τον πιο δημιουργικό και πιο κινητικό παίκτη μας στο γήπεδο (σ.σ. Ντιμπάλα). Ας μην μιλήσουμε καν για το ντέρμπι, εάν είχα κερδίσει εγώ ένα ματς όπως το κέρδισε το ντέρμπι ο Σάρι, θα με είχαν σκοτώσει».

Για το λάθος του Ιμπάνιεζ που οδήγησε στο γκολ: «Οφείλουμε να σεβόμαστε έναν παίκτη που δίνει τον καλύτερο εαυτό του από την πρώτη ημέρα που είναι εδώ. Όταν παίξαμε στην Σεβίλλη με την Μπέτις, τον είδα το πρωί του αγώνα και πίστεψα πως ήταν αδύνατο για εκείνον να αγωνιστεί, όμως τα κατάφερε. Για μένα, ουδείς τον αγγίζει».