Σαουθάμπτον: Προφορική συμφωνία με Λούτον για τον Νέιθαν Τζόουνς

Η Σαουθάμπτον και η Λούτον Τάουν συμφώνησαν προφορικά για τον Νέιθαν Τζόουνς προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία στο St Mary's.

Σαουθάμπτον: Προφορική συμφωνία με Λούτον για τον Νέιθαν Τζόουνς

Η Λούτον έδωσε την άδεια στον Νέιθαν Τζόουνς να μιλήσει στην Σαουθάμπτον νωρίτερα την Δευτέρα (7/11), κάτι που άνοιξε το δρόμο για τον 49χρονο να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την ομάδα της νότιας ακτής.

Η συμφωνία δεν έχει ακόμη επισημοποιηθεί, αλλά οι προσωπικοί όροι δεν αναμένεται να αποτελέσουν πρόβλημα και, εκτός από τυχόν καθυστερήσεις, ο Τζόουνς φαίνεται έτοιμος να διαδεχθεί τον Ράλφ Χάσενχουτλ.

Η Σαουθάμπτον απέλυσε τον Χάσενχουτλ το πρωί της Δευτέρας, αλλά θέλει έναν νέο προπονητή για το ταξίδι του Σαββάτου στη Λίβερπουλ.

Η Λούτον προχώρησε αργότερα στην εξής δήλωση: «Η Λούτον Τάουν μπορεί να επιβεβαιώσει ότι έχει χορηγηθεί άδεια στηΝ Σαουθάμπτον να μιλήσει στον Νέιθαν Τζόουνς για την κενή θέση του προπονητή της μετά τον αγώνα των Χάτερς στη Στόουκ Σίτι.

Θα θέλαμε να καταγράψουμε ότι ο σύλλογος της Premier League προσέγγισε το διοικητικό συμβούλιο με τον σωστό τρόπο, για τον οποίο είμαστε ευγνώμονες και ότι η όλη κατάσταση είναι εξαιρετικά φιλική με τη Σαουθάμπτον και με τον Νέιθαν.

Θα θέλαμε επίσης να παροτρύνουμε όλους τους οπαδούς που ταξιδεύουν στη Στόουκ να δείξουν σε αυτόν και στην ομάδα την υποστήριξή σας σε αυτό που ελπίζουμε να είναι μια ακόμη αξέχαστη εκτός έδρας μέρα».

Ο Τζόουνς ήταν μία από τις πολλές επιλογές που σκέφτηκε η Σαουθάμπτον για να αντικαταστήσει τον Χάσενχουτλ.

Ο Ουαλός αυτή τη στιγμή διανύει τη δεύτερη θητεία του ως επικεφαλής της Λούτον. Τους οδήγησε στα πλέι οφ της Τσάμπιονσιπ με την έκτη θέση την περασμένη σεζόν, χάνοντας από τη Χάντερσφιλντ στον ημιτελικό.