Επίσημα στην Αλ Γκαράφα ο Μαρτίνς (vid)

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι και επίσημα ο προπονητής της Αλ Γκαράφα και στο επιτελείο του θα έχει και στον Σεμπαστιάν Λέτο.

Επίσημα στην Αλ Γκαράφα ο Μαρτίνς (vid)

Πριν λίγες εβδομάδες ο Πέδρο Μαρτίνς είχε απορρίψει τη Χαλ αν και είχε πάει στην Αγγλία και ήταν πολύ κοντά σε συμφωνία με τους Άγγλους. Ο Πορτογάλος προπονητής, ωστόσο βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Και επίσημα θα είναι ο νέος προπονητής της Αλ Γκαράφα, αφού η συμφωνία των δύο πλευρών ανακοινώθηκε από τους Άραβες. Ο Πορτογάλος που κατέκτησε με τον Ολυμπιακό τρία πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο επιστρέφει στους πάγκους, αφού είχε απολυθεί από την ομάδα του Πειραιά στις αρχές Αυγούστου και μετά τον αποκλεισμό από τη Μακάμπι Χάιφα.

Λίγη ώρα μετά την επίσημη παρουσίαση του από τους Άραβες ο Πέδρο Μαρτίνς έγραψε στα social media: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα που αναλαμβάνω την Αλ Γκαράφα για την επόμενη μιάμιση σεζόν. Έναν σύλλογο με μεγάλη ιστορία. Σας υπόσχομαι ότι θα επιστρέψουμε στις νίκες. Στόχος μου είναι επαναφέρω την ενότητα και να βοηθήσω την ομάδα να βρει ξανά την ταυτότητά της. Ευχαριστώ τον Σεΐχη Γιασίμ Μπιν Θάμερ Αλ Θανί για τη φιλοξενία. Θα επιστρέψουμε ξανά στους τίτλους».

Ο μέχρι πρότινος προπονητής του Ολυμπιακού υπέγραψε με την Αλ Γκαράφα συμβόλαιο 18 μηνών και μαζί του θα έχει όλους τους συνεργάτες του που είχε και στον Ρέντη. Επιπλέον στο επιτελείο του θα βρίσκεται και ένας παλιός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, ο Σεμπαστιάν Λέτο.